شبنامه‌ی انصاف- ۵ آبان | «شتابزدگی» دوباره‌ی جریان انقلابی | «اسرائیل پیش از حمله خبر داده بود!»

انصاف نیوز- شبنامه، شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳

«شتابزدگی» دوباره‌ی جریان انقلابی

پس از حمله‌ی اسرائیل بخشی از کاربران جریان موسوم به انقلابی انتظارها برای واکنش فوری و سخت ایران را دامن زده‌اند. 

در مقابل، کسانی معتقد بودند که هرچند واکنش و حق پاسخ برای ایران محفوظ است اما به اقتضای سیاست “نه تعلل، نه شتابزدگی” مطرح شده از سوی رهبری، باید از ایجاد انتظار و برجسته سازی توقعات فاقد مبنای منطقی خودداری کرد.

تلویزیون‌های بی‌بی‌سی و ایران اینترنشنال هم با پررنگ کردن مطالبه‌ی کاربران جریان انقلابی، آن را بهانه‌ی تحریک ایران کرده‌اند و با بزرگنمایی تاثیر این حمله، بی‌پاسخی آن را نشانه‌ی ضعف می‌خوانند.

تحلیل‌ها از بیانیه‌ی ستاد کل نیروهای مسلح

بیانیه‌ی ستادکل نیز مورد توجه و تحلیل قرار گرفته، برخی سیاسیون و رسانه‌ای‌ها معتقدند که این بیانیه نشان از واکنشی بر مدار عقلانیت دارد که به دور از هیجانات خواهد بود.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «جمهوری اسلامی ایران ضمن محفوظ دانستن حق پاسخ قانونی و مشروع خود در وقت مقتضی، برقراری آتش بس پایدار در غزه و لبنان برای جلوگیری از کشتار مردم بی‌پناه و مظلوم را مورد تأکید قرار می‌دهد.»

روزنامه اسرائیلی: اسراییل پیش از حمله به تهران پیام داده بود

جروزالم پست مدعی شده که اسرائیل از طریق چند واسطه ثالث به ایران پیام داده و مشخص کرد که اسرائیل به چه اهدافی حمله خواهد داد و به کدام اهداف حمله نخواهد کرد.

آغاز به کار حساب عبری سایت رهبری در توییتر

‏حساب پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر  آثار آیت‌الله خامنه‌ای ⁦ KHAMENEI.IR⁩ به زبان عبری در شبکه اجتماعی «ایکس»، روز شنبه ۵آبان‌ماه با انتشار پیام “بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم” فعالیت خود را آغاز کرد.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *