خرید تور نوروزی

اکبر عبدی راست می‌گوید؟ | آیا سعید آقاخانی او را از نون خ بیرون کرد؟

اکبر عبدی در برنامه‌ی تلویزیونی ۱۰۰۱ مدعی شد که سعید آقاخانی او را در همان جلسه‌ی اول از مجموعه‌ی نون خ بیرون کرده و گفته که بازی بلد نیست. آنچه آقای عبدی می‌گوید با اظهارات تیم تهیه و کارگردانی این سریال در تناقض است.

سازندگان سریال نون خ برای فصل سوم آن از یک غافلگیری برای مخاطبان خبر دادند که آن هم حضور اکبر عبدی، کمدین مشهور سینمای ایران در این سریال بود.

سیروس میمنت، بازیگر نون خ در این باره گفته بود: مخاطبان در فصل سوم «نون. خ» اکبر عبدی بسیار متفاوتی را خواهند دید، وی نیز از جمله بازیگرانی است که در این سریال کاملا «کردی» حرف می‌زند و شخصیتش در روند داستان بسیار جذاب پیش می‌رود.

مهدی فرجی، تهیه‌کننده‌ی نون خ هم درباره‌ی حضور اکبر عبدی در فصل سوم این سریال گفت: حضور آقای عبدی برای هر پروژه‌ای مغتنم است، او سرمایه‌ی بازیگری ما در کشور هستند و تاکنون توانسته‌اند نقش‌ها و سبک‌های مختلفی را در سینما و تلویزیون کار کنند؛ کارهای ماندگار و فراموش‌نشدنی از او کم نیست. ما هم از همین ظرفیت استفاده کردیم و فکر می‌کنم حضورش به جذابیت سریال اضافه خواهد کرد.

با این وجود این همکاری به سرانجام نرسید و اکبر عبدی در نون خ حضور نداشت. سعید آقاخانی درباره‌ی عدم حضور این بازیگر در فصل سوم سریالش گفته بود: قرار بود او حضور داشته باشد ولی متأسفانه مشکلاتی پیش آمد که خودش دوست نداشت در کار باشد.

مهدی فرجی اما روایتی با جزییات بیشتر درباره‌ی قطع همکاری با اکبر عبدی را بیان کرده بود که بر اساس آن جراحی قلب او باعث عدم حضورش شده بود.

آقای فرجی گفت: اکبر عبدی از هنرمندان ممتاز کشور است، می‌توان گفت در عرصه بازیگری کمدی مثل اکبر عبدی وجود ندارد یا اگر هست بسیار کم است، حضور اکبری عبدی در نون خ فرصتی استثنایی بود اما او به دلیل جراحی قلب باز نتوانست به پروژه اضافه شود، به امید خدا در فرصت‌ها و سری‌های بعدی نون خ برای ما افتخار است که در خدمت اکبر عبدی باشیم.

میان روایت اکبر عبدی از کنار گذاشته شدنش از سریال نون خ با آنچه سازندگان سریال می‌گویند تناقض‌های جدی وجود دارد و مشخص نیست که کدام یک از این دو روایت به واقعیت نزدیک‌تر است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا