خرید تور نوروزی

خاطرات هاشمی ۲۲ اسفند سال ۸۰ | تعجب کوفی عنان از اظهارات بوش علیه ایران

انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیت‌الله اکبر هاشمی در اسفند سال ۱۳۸۰ را در ادامه می‌خوانید:

چهارشنبه 22 اسفند 1380 | 28 ذیحجه 1422 13 مارس 2002

«پیش از ظهر و عصر، [مجلس] خبرگان جلسه داشت. بیشتر وقت به سخنرانی‌ها گذشت. چند مصوبه هم داشتیم. مجموعاً مشاجره در این اجلاس، کمتر از اجلاس‌های قبل بود. تحت‌تأثیر تهدیدات آمریکا، یک نوع خودداری از درگیری پیش‌آمده است. فقط به اظهارات آقای [سیدکاظم] نورمفیدی، [نماینده استان گلستان] که انتقادی از شورای نگهبان داشت، اعتراضاتی شد. آخر جلسه، خبرنگاران آمدند و بیانیه پایانی برای اظهارنظر نمایندگان، با حضور خبرنگاران خوانده شد.

زد و خورد وکشتار در فلسطین ادامه دارد. شورای امنیت سازمان ملل از اسراییل خواسته به حملات خود پایان بدهد و صحبت از دولت مستقل فلسطین دارد. کوفی‌ عنان، [دبیرکل سازمان ملل] نیز اظهار نگرانی‌ کرده و عنان از اظهارات بوش علیه ایران ابراز تعجب کرده است.

در هند، دادگاه عالی انجام مراسم اعیاد و عبادت در محل مسجد تخریب‌شده بابری را ممنوع کرده است؛ هندوها می‌خواستند برنامه اجرا کنند. در زیمبابوه، علیرغم تبلیغات غربی‌ها، [رابرت] موگابه بر مورگان [چانگیرای، نخست‌وزیر و رهبر حزب جنبش برای تغییر دموکراتیک] پیروز شده است؛ گرچه غربی‌ها انتخابات [ریاست‌جمهوری] را – علیرغم تمدید یک روز به‌خواست مخالفان موگابه – زیر سئوال برده‌اند، ولی سازمان وحدت آفریقا آن را تأییدکرده است.

[رادیو] بی بی سی، حادثه جالبی را گفت؛ یک زندانی از القاعده در زندان گوانتانامو با استفاده از فرصتی، خود را به سیم‌های خاردار در اردوگاه رسانده؛ آنجا که جمعی از خبرنگاران جمع بودند و با فریاد از ستم‌های‌آمریکا و از بی‌توجهی مراکز بین‌المللی، شکایت‌کرده وگفته 14 روز است‌که جمعی از زندانیان، در اعتصاب غذا به سر می‌برند و دنیا توجهی به آنها نکرده است و بخشی از صدای او را پخش‌کرد.»

منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۸۰؛ «افراط در اختلاف»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا