خرید تور نوروزی

دلیل حذف سارا و نیکا از پایتخت | پای ایران اینترنشنال در میان است؟

دلیل حذف سارا و نیکا از پایتخت و جایگزین شدن آنها با دو بازیگر دیگر معمایی است که همزمان با پخش فصل تازه‌ی این مجموعه به گمانه‌زنی‌های مختلفی ختم شده است.

برخی بر این باور هستند که ناتوانی سارا و نیکا فرقانی در بازیگری و افزایش دیالوگ‌ها و کنش‌های مربوط به نقش آنها در فیلمنامه باعث شده که تیم کارگردانی پایتخت تصمیم به تغییر بازیگر بگیرد.

احتمال دیگر که تعدادی کمتر به آن باور دارند اینکه ممکن است حضور سارا و نیکا در خارج از کشور باعث شده که آنها نتوانند در زمان تولید پایتخت ۷ در ایران باشند.

بسیاری با اشاره به ویدئوی مخفیانه‌ی منتشر شده از آنها در یک استخر علت را این موضوع می‌دانند و معتقدند ضوابط صداوسیما در این موارد باعث کنار گذاشته شدن این دو شده است.

اما احتمالی که کمتر مورد توجه قرار گرفته است به ماجرای حضور سارا و نیکا در شبکه‌ی ایران اینترنشنال بازمی‌گردد.

دلیل حذف سارا و نیکا از پایتخت | پای ایران اینترنشنال در میان است؟

این دو همزمان با اعتراضات و ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ در یکی از تجمعات اپوزیسیون در خارج از کشور حاضر شده بودند و به گفت‌وگو به ایران اینترنشنال پرداختند.

این احتمال دور از ذهن به نظر نمی‌آید که با توجه به نگاهی که از سوی مسئولان به آن وقایع و این شبکه وجود دارد سارا و نیکا ممنوع التصویر شده و از پایتخت ۷ و فصل‌های احتمالی بعدی این مجموعه کنار گذاشته شده باشند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. اتفاقا این احتمال را من فقط دا دم وبارها به همه اونایی که حذف این دوتار به استخر مختلط ربط دادند گفتم.

    5
    0
    1. یکی به نعل و یکی به میخ، هرکسی رو توی قبر خودش میذارن، من که نه اطلاع داشتم و نه دنبال زندگی خصوصی ديگران هستم، خدا شاهد است، اما دوست عزیز بترس از ریختن آبروی دیگران، و تهمت و افترا به دیگران نزن، چکار داری کی، کجا رفته، ولو یک خطایی کرده، به ما ربطی نداره،ولو آنچه گفتی، حقیقت محض باشه، حق نداریم، اشاعه بدیم، بله این دو عزیز بازیگر نيستند و دلنشینی پایتخت این بود که عوامل آن بازیگر نبودند، خودشون بودند، کنار گذاشته شدن اینها، دلیل سیاسی داشت درست فرمودید.

      7
      2
  2. یکی به نعل و یکی به میخ، هرکسی رو توی قبر خودش میذارن، من که نه اطلاع داشتم و نه دنبال زندگی خصوصی ديگران هستم، خدا شاهد است، اما دوست عزیز بترس از ریختن آبروی دیگران، و تهمت و افترا به دیگران نزن، چکار داری کی، کجا رفته، ولو یک خطایی کرده، به ما ربطی نداره،ولو آنچه گفتی، حقیقت محض باشه، حق نداریم، اشاعه بدیم، بله این دو عزیز بازیگر نيستند و دلنشینی پایتخت این بود که عوامل آن بازیگر نبودند، خودشون بودند، کنار گذاشته شدن اینها، دلیل سیاسی داشت درست فرمودید.

    3
    2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا