ذوالنور نماینده نزدیک به جریان پایداری: اموال ساعدی نیا را توقیف کنید!

خبرگزاری اصولگرای فارس نوشت:
«
نماینده قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسدودی حساب و توقیف اموال شرکت ساعدینیا، ضمن تشکر از قوه قضاییه، گفت: ساعدینیا هم تهییجکننده و هم پشتیبانی کننده مالی اغتشاشات بوده و طبیعتا برخورد جدی و مصادره اموال برای تامین خسارات باید صورت بگیرد.
حجتالاسلام مجتبی ذوالنور، نماینده قم، کهک و جعفرآباد در مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به دستگیری مالک کافه ساعدینیا، برند مشهور در قم در پی تشویق اذهان عمومی به اغتشاشات، گفت: متأسفم که شعبه اصلی این برند در قم حضور دارد و باعث ننگ مردم این شهر شده است. گفتنی است دخالت مالک این کافه در همین چند روز اخیر فقط نیست، بلکه پیش از نیز، مرکز خدماتی بینراهی او در بزرگراه خلیجفارس (قم_تهران)، محل برهنگی و بیبندوباری و مورد اعتراض مردم مسلمان قم واقع شده بود.عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس عنوان کرد: حتی متأسفانه در فتنه بیحجابی «زن، زندگی، آزادی» او با سیاهپوش کردن فروشگاه همراهی خود را با جریانات ضدانقلاب بارها اعلام کرده بود.وی ادامه داد: طبق گزارشها شعبه کافه ساعدینیا در خیابان اندرزگو تهران، محل فحشا و فساد آشکار است و بارها مردم در تماس با ما اظهار گلایه و نارضایتی کردند که چرا با این مراکزی که تقریباً به مرکز فساد تبدیل شده است، برخورد نمیشود؟حجتالاسلام ذوالنور تصریح کرد: ما اگر تخلفات را از نظر اجتماعی، صنفی، فرهنگی و یا مشارکت در اغتشاش و پشتیبانی اغتشاشگران بررسی کنیم، واقعاً پاسخی برای مردم نداریم. قوه قضاییه با برخورد جدی باید مجوزهایشان را ابطال، و بخشی از خسارات را از طریق مصادره اموال محورهای آشوبی مثل این افراد تأمین کند تا حداقل التیامی بر درد مردم عزیز ما باشد.
نماینده قم در مجلس با اشاره به مسدودی حساب و توقیف اموال این شرکت، ضمن تشکر از قوه قضاییه، گفت: مردم به ابطال مجوز فروشگاهی و بازداشت ساعدینیا قانع نیستند، بلکه تأکید دارند که این فرد هم تهییجکننده و هم پشتیبانیکننده مالی این اغتشاشات بوده است. طبیعتاً برخورد جدی و مصادره اموال برای تامین خسارات باید صورت بگیرد.به گزارش فارس، محمد ساعدینیا، مالک چندین باب کافه، رستوران و مجتمع بینراهی در کشور از جمله مجتمع بینراهی مهر و ماه در بزرگراه خلیجفارس (قم_ تهران) است که سابقه حضور افراد بیحجاب، ضرب و شتم آمران به معروف و پلمب به دستور مقام قضایی را در کارنامه دارد.روز گذشته این فرد به دلیل تشویق اذهان به اغتشاش که منجر به شهادت تعدادی از مدافعان امنیت، سلامت، نیروهای شهری، مردمی، بسیج و تخریب گسترده اموال عمومی و خصوصی شده بود، دستگیر و با حکم قضایی کلیه مراکز فعالیت این فرد اعم از کافه و رستوران تعطیل شدند. همچنین پروانه کسب و مجوزهای فعالیت این برند جهت ابطال به کمیسیونهای مربوطه ارجاع داده شدند.»
انتهای پیام

باید دید که ایا ایشان کارافرین است یا خیر؟
خب ایشان میگه اگر نمی تونین بودجه مفتخورها را از محل دولت بدهید اموال ساعدی نیار به اسم مفتخورها بزنید. با چه زبانی بگوید!! واقعا با ایننمایندگان نکبت چون بختکی بر مملکت افتاده!!!
چیزی میزنی؟طرف رسما دعوت به اغتشاش کرده انتظار داری مدال بدن بهش؟
افتشاش نه عمو اعتراض
من اعتراض دارم پس میام چاقو میزنم تو شکمت؟!
یا میام ماشینتو میسوزونم؟
عامل موساد.تامام
اگه کسی بیاد دیگرانو تحریک کنه به تو و زندگیت آسیب بزنه یا عزیزتو سلاخی کنه حاضری بازم از این حرفها بزنی؟
زودتر از اینها باید با مهره های دشمن اینکارو میکردن
بودجه مفتخوری منظورتون همون خسارتهای سنگینی هست که به اموال مردم و اموال عمومی زده شده؟
هرشخص به شکل درآشوب های اخیر دخالت داشته حتما میبایست مجازات شود،از دید قانون نمی تواند بگریزد،
بهترین راه تامین خسارات وارد شده به مردم .خیلی خانواده ها به خاک سیاه نشستند .اینها پولدارهای خائن جوانی هستند که از جیب ملت پولدار شدند و از ضربه و هلاکت خانواده ها ابایی ندارند.باشد که درس عبرتی بشود
دوست عزیز. همه ثروتمندها از جیب ملت پولدار نشدن. نباید همه رو به یه چوب زد و قضاوت کرد. قطعا خیلیهاشون با دزدی یا خوردن و ضایع کردن حقوق مردم به ثروت رسیدن.. ولی تعدادی هم بودن که با سختی و از صفر شروع کردن حالا بواسطه نبوغ فکری یا ارث و میراث و سپس کار آفرینی و ایجاد اشتغال برای هزاران فرد دیگه با مال حلال. پس همه پولدارها دزد نیستن.
قانون؟یه چیز بگه بگنجه ولی حالا که گفتی قانون حق اعتراض رو به هر شخصی میده
سلام
حالا شما عزیزان زیاد خودتونو نکشید ،
ساعدی نیا وامثال او خوب جمع کرده اند و دپو کرده اند و مقداری هم خسارت بدهند چیزی کم نمی شود ،
قانون خودش بهتر بلد است که اغتشاش کرده یا اعتراض
توبه فکر گرسنگی خودت باش
نمیشه بقیه مردم هزینه بدن و اینها لحاف گرم و نرمشون هیچ تکونی نخوره. آدمهای شبیه این ساعدی نیا و خیلی از سلبریتیها باید یاد بگیرن که مسئولیت کارهاشون رو به عهده بگیرن. اگر یک کلمه گفته بود خشونت به خرج ندید الان اموالش توقیف نمیشد.
المیراجان
مَثَل این ساعدی نیا و شرکا نسبت به اغتشاش مَثَل جمشید بسم اللهاست نسبت به قیمت دلار عزیزم
عجله نکن انقلاب محکم تر از این حرفهاست
به نظرم دست کثیف ساعدی نیا به خون هموطنان ما اغشته است و باید با اشد مجازات برسه
سلام بسیار کار خوبی کرده اند. این مرد و دارودسته اش باید ادب شوند.
خسارت ها از اموال اینها پرداخت گردد
دقیقاً حرف حق
باید اموال این زالو صفت ها مصادره بشه
روش خوبی برای چپاول اموال پولدارهای مختلف است
کوچکترین اغماض یعنی کوچکترین رحمی با این قشر مرفه <> که در عین حال که از سفره انقلاب به همه جا رسیدند و عاروق روشنفکری شون رو بحیث هزینه مردم بخت برگشته بدهند ، با این جماعت پلید صورت گیرد؛ واسفاه واسفاه آنوقت… کل خسارات رو باید اینها جبران کنند دستشان تا مرفق به خون مردم مظلوم ما آغشته است این الیگارشی زالوصفت خون آشام کارآفرین کجا بود ای هموطن عزیز !!!
اگر واقعا راست میگویید و طرف مردم هستید اموال اختلاسگرها و کسانی که اقتصاد مملکت را نابود کردند را به نفع مردم مصادره کنید. هر کسی که بود حتی اگر آقای کاسب تحریم بود. این مردم به این دلیل به خیابان آمدند که دیدند عدالتی در کار قوه قضائیه نیست مجرمین اقتصادی هیچ برخوردی که باهاشون نشد ظاهرا نورچشم هستند.
اینجا نظرات مخالف ثبت نمیشه ؟!
کاش با اختلاس گرها هم همینقدر محکم برخورد میکردید….یکی باید جواب بده چرا مملکتو به اینجا رسوندن که مردم اینجوری بشن…اگه از اول با دزدهای که تو راس مملکت دارن دزدی و اختلاس میکنن برخورد میشد و نمیگفتن که با هرکی که بیاد اختلاس گرها رو لو بده برخورد میشه این اختلاس گرها پرو نمیشدن و مملکت به اینجا نمیرسید….تا حالا یدونه اختلاس گر و دزد کله گنده به سزای اعمالش نرسیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تندروهای ارزشی بسیار هماهنگ و خودجوش درباره موضوعی که اصلاً از صحت و سقمش اطلاع ندارند، حکم صادر می کنند. تا در یک دادگاه عادلانه و علنی و با دلایل مستند و منطقی این اتهامات ثابت نشه، با تهمت زدن و لات بازی مجازی و یک طرفه به قاضی رفتن تنها بار گناهان بی شمارتون رو اضافه کردید.
به نظرم دست کثیف ساعدی نیا به خون هموطنان ما اغشته است و باید با اشد مجازات برسه