نفتالی بنت، سیاستمدار راستگرا، و یائیر لاپید، یک میانهرو اسرائیلی، احزاب را برای رأیگیری در اواخر امسال ادغام خواهند کرد.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از نیویورک تایمز، یائیر لاپید، رهبر میانهرو اپوزیسیون اسرائیل، و نفتالی بنت، نخستوزیر سابق راستگرا، روز یکشنبه اعلام کردند که در انتخابات اواخر امسال با هم متحد خواهند شد. این ادغام ظاهراً تلاشی برای بازسازی مشارکتی است که پنج سال پیش به طور موقت بنیامین نتانیاهو را از قدرت برکنار کرد.
بنت و لاپید گفتند که دو حزب آنها، بنت ۲۰۲۶ و یش آتید، تحت رهبری نفتالی بنت در حزبی به نام یاخاد، به معنای «با هم»، متحد خواهند شد.
در یک کنفرانس خبری مشترک که عصر یکشنبه به صورت زنده پخش شد، این دو نفر اختلافات سیاسی و ایدئولوژیک خود را به عنوان یک مزیت و نمونهای برای یک ملت عمیقاً چندپاره معرفی کردند.
بنت با اعلام اینکه «دوران قطبی شدن به پایان رسیده است» گفت: «وحدتی که ما در آن سهیم هستیم پیامی برای همه مردم اسرائیل است.»
انتهای پیام


دیدگاهتان را بنویسید