جنجال نوید محمدزاده با پیراهن فلسطین [+ فیلم پاسخ او به انتقادات]

نوید محمدزاده در روزهای اخیر بار دیگر به دلیل یک عکس در فضای مجازی خبرساز شده است؛ این‌بار انتشار تصاویری از او با پیراهنی با رنگ‌ها و طرحی مرتبط با پرچم فلسطین، موجی از واکنش‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت.

بازیگر تئاتر و سینمای ایران در تصاویر منتشرشده، پیراهنی با ترکیب رنگ‌های قرمز، سبز، سفید و مشکی بر تن داشت؛ رنگ‌هایی که یادآور پرچم فلسطین هستند. این تصاویر با واکنش‌های متفاوت کاربران مواجه شد و برخی از آنها از موضع او حمایت کردند و برخی دیگر به آن انتقاد داشتند.

اما ماجرا به انتشار تصاویر ختم نشد. محمدزاده در ادامه ویدئویی منتشر کرد و درباره موضع خود توضیح داد. او گفت که حمایت از فلسطین برایش موضوع تازه‌ای نیست و پیش از این نیز چنین موضعی داشته است.

محمدزاده در این ویدئو تأکید کرد: «قبلاً از فلسطین حمایت کردم، الان هم می‌کنم و در ادامه هم خواهم کرد» و دلیل این موضع را نیز صراحتاً مخالفت خود با اسرائیل عنوان کرد.

بخش دیگری از صحبت‌های این بازیگر به واکنش‌هایی اختصاص داشت که در داخل ایران با آن مواجه شده است. او گفت برخی «افراطی‌های داخل» به دنبال اخراج آنها هستند و به آنها برچسب «وطن‌فروش» می‌زنند.

در همین حال، محمدزاده تلاش کرد میان حمایت از فلسطین و علاقه‌اش به ایران تفکیک قائل نشود. در گزارش‌های منتشرشده از صحبت‌های او، این موضع با عبارت «عاشق ایرانم» بازتاب پیدا کرده است. بنابراین پیام اصلی او این است که حمایت از مردم فلسطین را در تضاد با علاقه‌اش به ایران نمی‌بیند.

محمدزاده همچنین گفت که موضعش درباره فلسطین مقطعی نیست و تأکید کرد که همچنان این مسیر را ادامه خواهد داد. او در بخشی از صحبت‌هایش با اشاره به چهره‌هایی که برایش الهام‌بخش هستند، از مارادونا و کریستیانو رونالدو نام برد و گفت همین مثال‌ها برایش کافی است تا بداند باید «طرف چه چیزی» بایستد.

به این ترتیب، حاشیه اخیر نوید محمدزاده از یک تصویر با پیراهنی با طرح فلسطین آغاز شد، اما خیلی زود به بحثی بزرگ‌تر درباره مواضع سیاسی او، واکنش مخالفان و حامیانش و نسبت میان حمایت از فلسطین و تعلق به ایران تبدیل شد. محمدزاده نیز با انتشار ویدئویی تلاش کرد موضعش را روشن کند: حمایت از فلسطین را ادامه می‌دهد، با اسرائیل مخالف است و در عین حال خود را عاشق ایران می‌داند.

انتهای پیام

One comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. عشق است ایران و مردم ایران ،با همه سلایق ،.مردم ایران ،اکثریت مطلق ،عاشق ایران و وطن پرستند جز ……..