خرید تور تابستان ایران بوم گردی

«80 درصد مردم آمریکا دستور جنگ با ایران را صادر می‌کند»!

/ ادعای یک هوادار تندروی ایرانی مقیم آمریکا /

«داریوش سجادی» بلاگر ایرانی آمریکایی هوادار جریان تندروی اصولگرا، در یادداشتی در مخالفت با طرح موضوع رفراندوم، خواسته‌های شهروندان را در یک «نظام دینی» دارای اولویت ندانست و مدعی شد که «مطمئن باشید به اعتبار سالها سیاه نمائی از ایران توسط رسانه‌های غربی بالای ۸۰ درصد مردم آمریکا دستور جنگ با ایران را صادر می‌کند»!

به گزارش انصاف نیوز، متن یادداشت تلگرامی آقای سجادی که در سال‌های اخیر هوادار جریان احمدی نژاد، جلیلی و رئیسی بوده، در پی می‌آید:

مطالبه‌ی رفراندوم توسط حسن روحانی در خوش بینانه‌ترین حالت مُبین ناآشنایی بالاترین مقام اجرایی کشور با ماهیت دمکراسی در یک نظام دین محور است!

مزید اطلاع آقای روحانی باید به ایشان گوشزد کرد نقطه‌ی تمایز «دمکراسی عرفی» با «دمکراسی دینی» در حد فاصل «دمکراسی خواست سالار» با «دمکراسی مصلحت سالار» پرتوگرافی می‌کند.

فی الواقع در دمکراسی عرفی است که دولتمرد صرفا و حسب ظاهر خود را تامین کننده‌ی خواست‌های شهروند می‌کند تا از این طریق مانائی خود در اتاق قدرت را با خوش رقصی و خوش خرامی مطابق مطالبات و خواست‌های شهروندان تضمین نماید.

برخلاف دمکراسی عرفی، در یک نظام دین محور قبل از خواست شهروند این منافع کشور و مصالح شهروند است که تشخیص و تحصیل آن بمنظور نیل به استلزامات و احتیاجات جامعه‌ی دینی را دولتمردان در قامت فرزانگان و نخبگان جامعه عهده داری می‌کنند.

آقای روحانی!

سالها پیش هم قطاران پیشین‌تان مانند امروز شما عوامانه پیشنهاد برگزاری رفراندوم بمنظور بهبود مناسبات با آمریکا را دادند و در همان تاریخ به سهم خود این نکته را گوشزد کردم که بحث رابطه با آمریکا یک موضوع کاملا تخصصی است که کمال عوام فریبی است چنانچه این بحث تخصصی را محول به «آری یا نه» گفتن شهروندان نمائید!

این مانند آن است که واشنگتن نیز حمله‌ی نظامی به ایران را محول به رفراندوم کند و در آن صورت مطمئن باشید به اعتبار سالها سیاه نمائی از ایران توسط رسانه‌های غربی بالای ۸۰ درصد مردم آمریکا دستور جنگ با ایران را صادر می‌کند. اما در همان دمکراسی عرفی آمریکائی نیز دولتمردان تا آن اندازه شعور دارند که به اعتبار پر هزینه بودن جنگ با ایران چنین امر تخصصی را محول به آرای شهروندان عادی نکنند.

جناب روحانی – حضرتعالی در نظامی بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زده‌اید که گوهر آن مطابق گوهر بعثت انبیا  مبتنی بر راهبری مردم است نه پیروی از مردم! در چنین منظومه‌ای پایوران حکومت ملزم‌اند تا مردم را بر اساس تشخیص مصالح‌شان راهبری کنند نه آنکه مطابق «میل مردم» ایشان را پیروی نمایند!

جناب آقای روحانی!

وقتی گالیله به اتهام ادعای کارشناسی‌اش در دادگاه عوامان کلیسا محاکمه شد و هر چند مجبور شد ادعایش دائر بر گردش زمین به دور خورشید را پس بگیرد اما در پایان محاکمه عصایش را بر همان زمین کوفت و خطاب به آن گفت: تو می‌گردی!

جناب روحانی!

برخلاف تصور خام اندیشانه‌ی حضرتعالی رفراندوم در ایران را نیز به این دلیل محول به نظر مساعد دو سوم نمایندگان مجلس کرده‌اند تا مطالبه‌ی مزبور ابتدا از فیلتر کارشناسی نمایندگان مجلس بگذرد و این متخصصین باشند تا مصلحت موضوع رفراندوم را کارشناسی کرده و به رای بگذارند.

بر شما است ولو آنکه جمیع شهروندان نیز بر امر باطل یا ناصالحانه‌ای ابرام ورزیدند همچون گالیله بر مصالح جامعه پایمردی کنید!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. نه دوست عزیز اشتباه نکن، همه مثل شما خشونت طلب نیستند
    امریکا بیش از ۳۰۰ میلیون جمعیت دارد، از کجا فهمیدی؟
    خجالت بکش ادم مغلطه کار، اصلا شما که دموکراسی غربی قبول نداری، پاشو برگرد ایران، مقایسه کن .شماها ننگ ایرانیان هستید

    6
    1
    1. یکی از بیماریهای روانی ساختن وجعل کلمات واصطلاحات است وغالبا چنین اصطلاحات جعلی وساختگی در همان اذهان روانپریش شکل گرفته وریشه تحلیل های همان بیماران برهمان مبناست والله هرچه به ذهنم میرسد دراین پنج دهه مطالعاتم چنین اصطلاح جعلی یی را نیافتم وان دموکراسی مصلحت سالار است هرچند دراین دیار ساختن چنین چیزهایی مسبوق به سابقه است ولی اقلی از واقعیت را داراست .خوب به این اباطیل این روانپریش توجه کنید…راهبری نه پیروی ….اساسا رای مردم اقلی از خواسته هایشان را دربر نمیگیرد …..صدرحمت به حضراتیکه معتقد به حکومت اسلامی هستند..انان از اول اعتباری برای ارائ مردم قائل نیستند……….ازهمه اینها گذشته این عنصر یک بیمار است وهراز گاهی برای خودنمایی تقلید مولانای حاج حسین میکند طفلک…

  2. کشور بر محورقانون اساسی می چرخد و اراده ی مردمی آن پرفروغ و تعیین کننده است. واضعان آن در دوران تصویبش به اثرگذاریش تأکید داشته و نقشی دکورگونه ندارد و کاملا کاربردی می باشد.
    این دوستمان هم می توانند آرزوهای خود را در آنسوی آب ها روزنوشت کنند و مردم هم با انتخاب رییس جمهور تکلیف کار را مشخص کرده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا