از پرونده «قتل» قاضی منصوری چه خبر؟

با گذشت چند سال از درگذشت مشکوک قاضی غلامرضا منصوری در رومانی، یک نماینده‌ی پیشین مجلس، به صراحت مرگ او را کشته شدن مرموز می‌خواند و از «اعترافات منصوری» در پرونده‌ی اکبر طبری سراغ می‌گیرد.

به گزارش انصاف نیوز، حمید رسایی که عضو حزب اصولگرای جبهه پایداری است در متنی تلگرامی نوشته است: «در پرونده طبری، یکی از حلقه‌های تاثیرگذار که پرده از ابهامات مهمی کنار می‌زد، نقش غلامرضا منصوری قاضی پرونده کلارک لواسان است. منصوری بعد از بازداشت طبری به خارج فراری داده شد و وقتی قصد برگشت و برخی اعترافات را داشت، در کشور رومانی به شکل مرموزی کشته شد! چرا این موضوع رها شده؟ چرا درباره آن تاکنون اطلاع‌رسانی نشده؟ اعترافات منصوری به غیر از طبری، پای چه کسی را به پرونده باز می‌کرد؟ این‌ها سؤالاتی است که باید به آن پاسخ دهند».

انتهای پیام

One comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. راستی ازقاتلان زنانی که اخیرا تکه تکه شدند چه خبر؟ نیروی انتظامی سرنخی هنوز بدست نیاورده ازاین قاتلان بلانسبتِ شیطان،شیطان صفت تاخدا هست مجرم پیروز نیست.

    ۲