کدام استان‌ها در ۲۱ دی ناآرام بود؟

به نوشته‌ی خبرگزاری فارس، در برخی مناطق مانند مناطق نواب و سعادت‌آباد تهران، جونقان و هفتشجان چهارمحال و بختیاری و تایباد مشهد تحرکات معدودی از سوی اغتشاشگران رخ داده که فورا توسط نیروهای حافظ امنیت این التهابات برطرف شده است.

گزارش این رسانه از وضعیت استان‌ها در ۲۱ دی در پی می‌آید:

تا ساعت ۲۴ وضعیت استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، ایلام، بوشهر، خراسان جنوبی، خوزستان، سمنان، سیستان و بلوچستان و زنجان آرام اعلام شده است.


مردم استان‌های فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد هم امشب شبی به دور از ناارآمی اغتشاشگران را تجربه کرده‌اند.


در استان‌های مازندران، خراسان شمالی، کرمانشاه و البرز نیز وضعیت آرام گزارش شده است اما با این وجود کماکان حضور نیروهای حافظ امنیت در مناطقی که شب‌های گذشته ملتهب بوده‌اند به چشم خورده است.


در استان‌های چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی و تهران هم به طور کلی وضعیت آرام گزارش می‌شود اما در برخی مناطق آن‌ها مانند مناطق نواب و سعادت‌آباد تهران، جونقان و هفتشجان چهارمحال و بختیاری و تایباد مشهد تحرکات معدودی از سوی اغتشاشگران رخ داده که فورا توسط نیروهای حافظ امنیت این التهابات برطرف شده است.

انتهای پیام

بانک صادرات

۴ Comments

    1. دوستان انصاف نیوز جدی یه سوال؟
      من به شخصه ارتباطم با عالم و آدم قطع شده! شما خبر نداری اینترنت کی وصل میشه؟! زندگیمون خوابیده کلا!!!

  1. اغتشاشگر و اسرائیل. و … هرکی شما می گید می خواست زندگی من را نابود کنه نتونست که شما با قطع اینترنت اینکار و کردید،می کنید

  2. این و این و این ارومن.این و این این هم ارومن ولی فلان شهرها هم خیلی خیلی ارومن .خب یهو میزدین کل ایران ارومه دیگه. این چه سبک نگارش خبره؟ اینترنت چرا قطعه؟ بابا ما گرفتاریم تمام درامدمون قطع شه بدون کمترین پاسخگویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا