سیدجواد هاشمی: سکوت برخی سلبریتی‌ها قابل درک است | آمریکا خیر ما را نمی‌خواهد

سرویس فرهنگی، انصاف نیوز: سیدجواد هاشمی، کارگردان و بازیگر سینمای ایران، سکوت تعدادی از سلبریتی‌ها را در زمان حمله‌ی آمریکا و اسرائیل به ایران قابل درک دانست اما گفت: بعضی متوجه نشده‌اند که کمک خارجی موثر نیست و آنها برای ما خیر و خوبی نمی‌خواهند.

آقای هاشمی در گفت‌وگو با انصاف نیوز گفت: «تعدادی از سلبریتی سکوت‌ کرده‌اند و باعث تعجب امثال بنده می‌شود که چطور می‌شود حقیقت را نبینیم و آن را کتمان کنیم.

شرایط کشور ما طوری است که اگر کسی ایمان نیاورد خارجی‌ها هیچ وقت برای ما تصمیم درستی نگرفته‌اند و خیرِ ما را نخواسته‌اند، به نظر من ایرانی نیست.»

او در ادامه اضافه کرد: «حرکت احمقانه‌ی ترامپ و نتانیاهو، همه‌ی دنیا را بیدار کرده است؛ چطور ممکن است که بخشی از ملت ما بیدار نشده باشند؟

بدون شک هدف آمریکا و اسرائیل نابودی سرزمین ما برای در اختیار گرفتن همه‌ی منابع و هستی اقتصادی و نفتی کشور است.

اسرائیل به دنبال این است که اولین نیروی بزرگ مقابل خودش را از بین ببرد و آمریکا هم به دنبال استعمار و استثمار ماست. این موضوع را تمام دنیا حتی کشورهای متحد آمریکا و کشورهای حوزه‌ی خلیج فارس فهمیده‌اند.»

هاشمی گفت: «بعید می‌دانم سلبریتی‌های ایران این موضوع را متوجه نشده باشند اما متاسفانه ملاحظاتی وجود دارد که مربوط به شرایطی می‌شود که در کشور شکل گرفته است.

بخشی از آن عادت است و بخش دیگر را می‌توان قابل درک دانست و به آنها حق داد؛ چون مورد هجوم حرف‌های مختلف و فحش‌هایی از هر سمت می‌شوند وگرنه خیلی خوب می‌دانند که آمریکا هیچ منافعی برای ما نخواهد داشت.»

این بازیگر اضافه کرد: «من به عنوان کسی که جایگاه کوچکی در خانواده‌ی هنر دارم، قاطع چند بار این جمله را تکرار کردم و حالا هم می‌گویم که آمریکا و هر کشور دیگری غلط می‌کند از آن سرِ دنیا بخواهد برای ایران و ایرانی تصمیم بگیرد. به هیچ عنوان اجازه‌ی تصمیم‌گیری به هیچ کسی جز خودم را نخواهم داد.»

به گزارش انصاف نیوز، برخی از سلبریتی‌ها می‌گویند افرادی به واسطه‌ی آنها شغلی دارند و اگر حرفی بزنند، بعد از جنگ ممکن است برایشان تبعاتی داشته باشد و در نهایت باعث بی‌کاری آن افراد شود. آقای هاشمی درباره‌ی این گزاره گفت: «این دیدگاه هم از نگاهِ خیلی از دوستان ما ممکن است درست باشد و نمی‌شود آنها را قضاوت کرد. اما به نظرم کسانی سوءاستفاده می‌کنند.»

او در ادامه اضافه کرد: «متاسفم که بعضی‌ها در این ممکلت وقتی حرفی را به نفعشان می‌زنی، منعکس می‌کنند اما وقتی نظرت را با زاویه‌ای نسبت به آنها بگویی، گوینده را دشمن یا منافق خطاب می‌کنند. این رویه‌‌ی صحیحی نبوده‌، نیست و نخواهد بود و باید بدانند این حرکتشان باعث خروج بخشی از مردم از حلقه‌ی اتحاد است»

این بازیگر در پایان گفت: «دعا می‌کنم این دوره نیز بگذرد. دعا می‌کنم کسانی که در داخل کشور فکر می‌کنند آمریکا و اسرائیل می‌توانند به ایران کمک کنند، از خواب بیدار شوند.

هیچ چیزی را در شرایط فعلی، مهم‌تر از مصالح مملکتم نمی‌دانم و ما باید بدانیم که دشمن تباهیِ ما را می‌خواهد و ما هم باید آنها را رو سیاه کنیم.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

۱۱ Comments

  1. روسیه و چین هم‌خیرخواه ایران نیستند بلکه بجای چشم امید داشتن به غرب مستکبر و شرق متجاوز بسوی مردم خود رفته و رضایت انان را بدست اوریم

    ۷۰
    ۱۰
  2. اقا من خودم یه سلبریتی خیلی معروف هستم و همه ایران منو میشناسن ولی مشکلی که وجود داره اینه که اینترنت ندارم. اینترنت وصل کنین من خودم اولین نفر پیام همدردی میزارم.

    ۶۲
    ۱۲
  3. آقای هاشمی عزیز
    یکی به میخ و یکی به نعل زدی و واقعا هنرمندی در این کار،موفق باشید.ما احتیاجی به همدردی برخی ……. بی وطن فالوری نداریم .
    افتخار ما است هنرمندان بی منت مانند جمشید هاشم پور و پرستویی و پهلوان خادم و….

    ۱۲
    ۲۳
  4. به سه زبان زنده دنیا تسلط دارم و میتوانم در رسانه های اجتماعی بر ضد جنگ تحمیلی تبلیغ و افکار عمومی جهان را قانع کنم . ولی چه کنم که دست و بالم بسته است و به اینترنت دسترسی ندارم .

    ۱۳
    ۱۰
  5. اینکه بیگانگان را خیری بر ما نیست ؛ جای ابهام ندارد ! اما اینکه این همه خودی بر ایران زخم و بر ایرانی درد می سازند را چه کنیم !

    ۳۷
    ۰
  6. آقای هاشمی اگر اون عده از خواب بیدار بشوند،اوضاع درست میشه؟آمریکا و اسرائیل دست نکه می‌دارند؟خیر
    اگر اونهایی که سرنوشت کشور دستشون افتاده،عاقل یشوند،ایران نجات پیدا میکنه

    ۳۶
    ۵
  7. لطفا یکی این متوهم همه چیزدان را از پریز بکشد
    چی چی میگی مَشتی؟
    یه مشت چرت و پرت تکراری رو تفت میدی بگی من هستم

    به مسئولین هم بگید باشه حالا که جنگ رو بردید این اینترنت کوفتی رو هم باز کنید
    از اول سال ۴۵روز بدون اینترنت برای مردم
    خودشون با سیم‌کارت سفید

    ۸
    ۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا