ساعتی پیش سایت رسمی فدراسیون فوتبال ایران از رد درخواست باشگاه گل گهر توسط کمیته استیناف و از صدور رای پرونده بازیکن گابنی گلگهر خبر داد
به گزارش انصاف ورزشی، همه چیز از آن جایی شروع شد که اریک بایناما بازیکنی گمنام از کشور گابن بدون آن که چهار بازی ملی داشته باشد با تیم گل گهر سیرجان قرارداد بست و طبق قوانین داخلی فوتبال ایران او بدون این تعداد بازی ملی حق حضور در مسابقات را نداشت؛ اما در عین ناباوری مدارکی غیر واقعی مورد تایید فدراسیون قرار گرفت و این بازیکن در لیگ بازی کرد.
این موضوع منجر به شکایت تیمهای استقلال، پیکان و سپاهان شد که این بازیکن گابنی در مقابل آنها به میدان رفته بود و در نتیجه این شکایات، سه بازی سه صفر بر روی دست گل گهر و امیر قلعهنوعی باقی ماند اما جنجالهای این رای و این پرونده از آنجا که در معادلات بالای جدول نیز به نوعی تاثیرگذار بود، بسیار بسیار زیاد شد و تا الان که کم کم به انتهای لیگ نزدیک میشویم نیز گریبان فوتبال ایران را رها نکرده هست. اما حالا سایت فدراسیون فوتبال ایران با صدور بیانیهای اعلام کرد که کمیته استیناف اعاده دادرسی باشگاه گلگهر سیرجان را رد کرده و این رای را قطعی و نهایی اعلام نمود.
متن منتشر شده در سایت فدراسیون فوتبال بدین شرح است:
به گزارش سایت رسمى فدراسیون فوتبال بر اساس راى کمیته استیناف در خصوص درخواست اعاده دادرسى احکام دو کمیته بدوى (انضباطى) و استیناف پیرامون تخلف باشگاه گل گهر در استفاده از بازیکن غیر مجاز مستند به پیام صوتى مشاور سابق رییس فدراسیون به رییس کمیته انضباطى که محتواى آن دلالت بر رسیدگى قاطع به موضوع پرونده و اعمال تنبیه نسبت به باشگاه گلگهر دارد و دیگر مستندات مورد اشاره باشگاه گلگهر که همان تکرار دفاعیات سابق است با توجه به اینکه فایل صوتى سند روشن و قوى در تاثیرگذارى روى راى صادره نیست و ۹ نفر قاضیان دو کمیته(انضباطى و استیناف) در خصوص راى اتفاق نظر داشتهاند و تاثیرپذیرى همه این افراد از یک پیام صوتى عقلانى و منطقى نیست و راى دو کمیته متکى به دلایل روشن مرتبط با استفاده از بازیکن غیرمجاز بوده و دفاعیات نیز باید مرتبط با این موضوع باشد، لذا قرار رد اعاده دادرسى باشگاه گلگهر صادر و اعلام مى گردد این راى قطعى است.
انتهای پیام


دیدگاهتان را بنویسید