معاون شهرسازی شهرداری تهران از تبدیل ظرفیت پارکینگهای عمومی به خدمات پناهگاهی در ۳۵۴ محله تهران خبر داد و گفت: با توجه به مشکل کمبود پارکینگ در شهر تهران، استفاده از فضاهای زیرسطحی بهعنوان راهکار اساسی مورد توجه قرار گرفته و زمینه مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی در این حوزه نیز فراهم شده است.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، نصرالله آبادیان روز دوشنبه در حاشیه جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور اظهار کرد: در حال حاضر ۱۶۴ ایستگاه مترو در تهران فعال است که این شبکه و تونلهای مترو که عمدتاً تکمنظوره هستند میتوانند بهعنوان بستر چندمنظوره برای ارائه خدمات مکمل به شهروندان مورد بهرهبرداری قرار بگیرند.
آبادیان با تاکید بر اینکه با توجه به ضرورتهای پدافند غیرعامل و لزوم آمادگی در برابر شرایط بحرانی، ایجاد فضاهای پناهگاهی و تأسیسات پشتیبان در محلات در اولویت قرار گرفته است، افزود: سند ایجاد فضاهای چندمنظوره برای ۳۵۴ محله تهران تدوین و به تصویب رسیده و اعتبارات لازم نیز در بودجه سال ۱۴۰۵ پیشبینی شده است.
وی ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح در محلات تهران، خدمات مناسب پناهگاهی بهصورت گسترده در اختیار شهروندان قرار بگیرد.
انتهای پیام




