دومین واکنش ترامپ درباره مذاکره ایران و آمریکا: به زودی تصمیم میگیرم
دونالد ترامپ در دومین اظهارنظر خود پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت: بهزودی درباره ایران تصمیمگیری خواهم کرد.
به گزارش انصاف نیوز و به نقل از بیبیسی، دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا، اعلام کرد انتظار دارد بهزودی درباره ایران تصمیمگیری کند.
این اظهارات پس از آن مطرح شد که هر دو کشور از مذاکرات «مثبت» و «سازنده» روز شنبه در عمان خبر دادند و توافق کردند که این هفته بار دیگر گفتوگوها را از سر بگیرند.
ترامپ، که پیشتر تهدید کرده بود در صورت نرسیدن به توافقی برای توقف برنامه هستهای ایران، ممکن است اقدام نظامی انجام دهد، یکشنبه شب به وقت شرق آمریکا، به خبرنگاران در هواپیمای ایر فورس وان گفت که با مشاورانش درباره ایران دیدار کرده و انتظار دارد بهسرعت تصمیمگیری کند. او جزئیات بیشتری ارائه نداد.
این دومین اظهارنظر کوتاه آقای ترامپ بعد از مذاکرات عباس عراقچی و استیو ویتکاف در روز شنبه است.
ترامپ در اولین اظهارنظرش به خبرنگاران گفته بود: «فکر میکنم مذاکرات خوب جلو میرود. تا وقتی که به نتیجه نرسد، چیز مهمی نمیشود گفت. بنابراین دوست ندارم درباره آن صحبت کنم. اما اوضاع بد نیست. فکر میکنم وضعیت نسبتا خوب پیش میرود.»
انتهای پیام