خرید تور نوروزی

مزایای اضافه‌کاری کارگران شهرداری رودبار کامل پرداخت نمی‌شود

شماری از کارگر خدماتی و فضای سبز شهرداری رودبار از اجرا نشدن قانون کار در خصوص محاسبه مزایای اضافه کاری و تعطیل کاری خود خبر دادند.

تعدادی از کارگر خدماتی و فضای سبز شهرداری رودبار در تماس با خبرنگار ایلنا گفتند که باوجود اجباری بودن اضافه کاری و تعطیل کاری، کارفرمای آن‌ها مزایای مزدی آن‌ها را بصورت کامل پرداخت نمی‌کند.

این ادعا در حالی است که برابر مواد ۵۸ و ۵۹ قانون کار باید بابت هر ساعت کار اضافی ۴۰ درصد و بابت هر ساعت کارشبانه ۴۰ درصد مزد بیشتر پرداخت کرد.

به گفته یکی از کارگران، جدا از این مسئله شهرداری رودبار هنوز چندین ماه مطالبات قدیمی کارگران را پرداخت نکرده و در عین حال سقف اضافه‌کاری و تعطیل کاری آن‌ها از ماهانه ۱۴۰ ساعت به حداقل ۴۰ ساعت کم شده است.

این کارگر گفت: از وقتی که شهردار جدید در این سازمان مسقر شده است علی‌رغم آنکه حقوق کارگران را با تاخیر دو ماهه پرداخت می‌کنند، سقف اضافه کاری و تعطیل کاری‌ها نیز از ماهانه ۱۲۰ساعت به حداقل ۲۰ ساعت کم شده است.

وی با بیان اینکه حقوق دریافتی ما مخارج زندگی خانوادگی‌مان را تامین نمی‌کند، افزود: با این حال بسیاری از مدیران ومسئولان پشت میزنشین که ماهانه حقوق بالایی دریافت می‌کنند سقف اضافه کاری ماهانه خودرا ۱۲۰ تا ۱۷۰ ساعت محاسبه می‌کنند ودر این میان به معیشت کارگرانی که کار شبانه روزی فعالیت فیزیکی دارند نمی‌اندیشند.

این کارگر از شهردار و اعضای شورای شهر رودبار درخواست کرد میزان اضافه کاری و تعطیل کاری کارگران را بصورت کامل پرداخت کنند تا از پس مخارج زندگی خود برآیند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا