واکنش فرماندار مشهد به قتل معروف غلامی: تروریستی نبود

فرماندار مشهد در گفتوگو با خبرنگار انصاف نیوز، ضمن تایید قتل معروف غلامی، تبعه افغانستانی در این شهر، تروریستی بودن حادثه را تایید نکرد.
حسینی گفت: دو روز پیش یک فقره قتل تبعه افغانستانی در محل سکونتش گزارش شده است. این قتل حادثه تروریستی نیست اما نهادهای انتظامی و امنیتی در حال بررسی صحنه جرم و یافتن انگیزههای قتل هستند.
در همین حال خبرگزاری تسنیم از قول دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی نوشت: متعاقب قتل یک تبعه در منزل خود، تحقیقات قضایی توسط بازپرس ویژه آغاز و دستورات لازم جهت شناسایی عامل و یا عوامل این قتل خطاب به مراجع امنیتی و انتظامی صادر و تعدادی از افراد مظنون شناسایی و دستگیر شدند.
گفتنی است برخی منابع غیررسمی، مقتول را معروف غلامی یکی از فرماندهان سابق جهادی افغانستان معرفی کرده و از ترور او خبر داده بودند که خبر ترور مورد تکذیب فرماندار مشهد قرار گرفت.
انتهای پیام
