سیلی به صورت معلم عنبرآبادی بی‌پاسخ ماند

۵ اسفند دو نفر از کارکنان اداره ‌آموزش و پرورش عنبرآباد در استان کرمان به هنرستان فنی شهید بهشتی می‌روند. در این بازدید یا بازرسی، میان این دو نفر و یکی از معلم‌های این هنرستان، سیدطه موسوی مرتضوی، درگیری فیزیکی رخ می‌دهد. طرف درگیر با مرتضوی به صورت او سیلی می‌زند که منجر به آسیب به پرده گوش او می‌شود. مرتضوی مدعی‌ست در ادامه نفر دوم، او را از پشت نگه می‌دارد و درگیری ادامه می‌یابد.

فیلم این درگیری نیز در فضای مجازی منتشر شده است.

مرتضوی می‌گوید واکنش و توضیحات مسئولان آموزش و پرورش در شهر عنبرآباد نادرست بوده است. در توضیحات رسمی مسئولان آموزش و پرورش در این شهر آمده است که دلیل اصلی این درگیری تنها یک موضوع شخصی بوده اما مرتضوی با گلایه به خبرنگار انصاف نیوز گفت: مشکل شخصی چه ربطی به آن موقعیت دارد؟ صحبت کاملاً کاری بود مسئله در ساعت اداری و در حین کار و بین من و افراد درون سازمان اتفاق افتاده. اخلاق حرفه‌ای هم جز مسائل آموزش و پرورش است اگر مشکلی دارید باید از روش‌های دیگری پیگیری کنید نه اینکه به همکارانتان آسیب فیزیکی وارد کنید.

طبق شنیده‌ها طرف درگیر با آقای مرتضوی از سمتی که در اداره آموزش و پرورش داشت برکنار شده است اما مرتضوی این موضوع را فرمالیته می‌داند.

بنابر ادعای مرتضوی این فرد همچنان مدیر مدرسه است. در حالی که مدیر و معاون هنرستان فنی شهید بهشتی عزل شده‌اند. مرتضوی باتعجب و گلایه می‌گفت: این درگیری چه ربطی به مدیر و معاون مدرسه داشت؟

مرتضوی به خبرنگار انصاف نیوز گفت که اتفاق جلوی چشم دانش آموزان رخ داده و شأن معلم را زیر سوال برده است. او می‌گفت انتظار داشته است مسئولیت پذیری بیشتری از جانب مسئولان آموزش و پرورش ببیند و واکنش آن‌ها را تنها اقدامی برای سلب مسئولیت از خودشان می‌دانست.

سید طه موسوی مرتضوی با گلایه و خطاب به مسئولان آموزش و پرورش در استان کرمان گفت: چرا رسماً عذرخواهی نکردید؟! چرا حتی یک تماس نگرفتید و دلجویی نکردید؟! چرا واقعیت را نگفتید؟! چرا صحت و سقم ماجرا از سوی مقامات بالادستی وزارت آموزش و پرورش بررسی نشد؟!

انتهای پیام

اشتراک گذاری

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *