حمله‌ی خبرگزاری رسا به دراویش گنابادی؟

خبرگزاری رسا در یادداشتی تند به قلم سید رضا موسوی، تحت پوشش نقد «تاکتیک‌های رسانه‌ای خارج از کشور»، سلسله دراویش گنابادی را مورد نقد قرار داد؛ این رسانه حوزوی گرچه در متن خود از اصطلاح «دراویش صهیونیستی» استفاده کرده، اما با کادربندی تصویری و انتشار عکس‌هایی از «نورعلی تابنده» (قطب سابق این سلسله) در کنار اخبار پیوست، مصداق این اتهامات را مشخص کرده است.


 دراویش صهیونیستی؛ جنگی بی‌امان با ملت بزرگ ایران!

دراویش صهیونیستی و شبکه‌های وابسته به آن‌ها، سال‌هاست که به عنوان بازوی روانی و اطلاعاتی رژیم اشغالگر قدس و آمریکای جنایتکار، نقشی محوری در فریب افکار عمومی جهانی و تخریب چهره ملت ایران و جبهه مقاومت ایفا می‌کنند. این رسانه‌ها که خود را مستقل و حقیقت‌جو معرفی می‌کنند، در عمل به کارخانه‌های عظیم تولید دروغ و شایعه تبدیل شده‌اند. آن‌ها با آگاهی عمیق از تأثیر جنگ روایت‌ها بر معادلات منطقه‌ای و جهانی، به طور سیستماتیک از سلاح دروغ، شایعه‌پراکنی، آمارهای جعلی و تحریف واقعیت‌ها علیه ملت ایران بهره می‌برند. هدف آن‌ها چیزی جز تضعیف اراده ایرانیان، القای ناامیدی و جداسازی ملت ایران از جبهه مقاومت نیست.

در طول تجاوز اخیر رژیم آمریکا و اسرائیل جنایتکار، این رسانه‌ها از هیچ تلاشی برای پنهان کردن جنایت‌های آشکار رژیم صهیونیستی و آمریکای خونخوار فروگذار نکرده‌اند. آن‌ها در حالی که تصاویر کودکانی را زیر آوارها پنهان می‌کنند، با بزرگ‌نمایی برخی اتفاقات حاشیه‌ای و ارائه آمارهای غیرواقعی و ساختگی، سعی در تضعیف روحیه ملت ایران و القای انزوای محور مقاومت داشته‌اند. غافل از اینکه ملت بزرگ ایران با بصیرتی کم‌نظیر، پشت این دروغ‌پردازی‌ها را به خوبی تشخیص می‌دهد. از جمله تاکتیک‌های رایج و همیشگی این رسانه‌های معاند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. دروغ‌پراکنی هدفمند و شایعه‌سازی گسترده: این رسانه‌ها به طور شبانه‌روزی اقدام به جعل اخبار درباره اوضاع داخلی ایران می‌کنند. از شایعه‌سازی درباره امنیت ملی و ثبات کشور گرفته تا القای بحران‌های غیرواقعی اقتصادی و اجتماعی، همه در دستور کار آن‌هاست. آن‌ها تلاش می‌کنند با انعکاس اخبار کذب، این تصویر را در افکار عمومی جهان ایجاد کنند که ایران در آستانه فروپاشی است، در حالی که واقعیت‌های میدانی و آمارهای بین‌المللی، کاملاً خلاف این ادعاها را ثابت می‌کند.

۲. حمایت بی‌چون‌وچرا از آمریکا و اسرائیل و توجیه جنایات جنگی: این رسانه‌ها با بی‌شرمی تمام، جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی و آمریکا را توجیه کرده و با پوشش یک‌سویه و غیرحرفه‌ای، حملات وحشیانه به زیرساخت‌های ایران را تحت عناوینی چون «دفاع از خود» یا «مقابله با تهدیدات» جا می‌زنند. آن‌ها هیچ‌گاه جنایاتی مانند ترور دانشمندان هسته‌ای یا به شهادت رساندن سردار سلیمانی را محکوم نمی‌کنند، بلکه این اقدامات تروریستی را ستایش می‌کنند.

۳. تخریب چهره مقاومت و تطهیر تروریسم دولتی: یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های رسانه‌های دراویش صهیونیستی، معرفی جبهه مقاومت به عنوان نیروهای تروریستی یا برهم‌زننده ثبات منطقه است. آن‌ها به صورت وارونه، مدافعان حرم و مبارزان راه آزادی قدس را «تندرو» و «ناآرام‌کننده» خطاب می‌کنند، در حالی که واقعیت‌های انکارناپذیر تاریخی و حقوقی گواهی می‌دهند که مقاومت تنها پاسخ مشروع ملت‌های منطقه به دهه‌ها اشغال، تجاوز و جنایت است.

۴. بهره‌گیری از دراویش اپوزیسیون و تندرو در مصاحبه با شبکه‌های معاند: یکی از تاکتیک‌های جدید و خطرناک، استفاده از برخی دراویش تندرو و اپوزیسیون داخلی برای مصاحبه با شبکه‌های معاند است. این افراد که خود را مدعی دفاع از حقوق مردم معرفی می‌کنند، با حضور در رسانه‌های صهیونیستی تلاش می‌کنند اتهامات واهی و سناریوهای از پیش طراحی شده را متوجه ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سازند. متأسفانه برخی از این افراد صریحاً درخواست حمله نظامی به ملت ایران و تجزیه کشور را مطرح می‌کنند و پشت میز رسانه‌های صهیونیستی، بر جنایت علیه هموطنان خود صحه می‌گذارند. این عمل آن‌ها، جز خیانت آشکار به میهن و همکاری با دشمنان قسم‌خورده ایران اسلامی، نام دیگری ندارد.

بی‌تردید این دشمنی بی‌پایان از سوی دراویش صهیونیستی، نه از روی قدرت، بلکه از سر یأس و ناتوانی مطلق در برابر شکوه ایستادگی و استقلال‌طلبی ایرانیان است. ملت آگاه و تاریخ‌شناس ایران به خوبی می‌داند که رسانه‌های دراویش صهیونیستی، بازوی همان رژیم‌هایی هستند که در دهه‌های گذشته جز جنایت، اشغال، دروغ و خیانت، هیچ دستاورد مثبتی برای بشریت نداشته‌اند. مردم ایران، از همان ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون، همواره با هوشیاری مقابل این توطئه‌های رسانه‌ای ایستاده‌اند.

خوشبختانه امروزه افکار عمومی جهان روزبه‌روز پرده از چهره واقعی و زشت این رسانه‌ها برمی‌دارد. جریان‌های مستقل خبری و رسانه‌های حقیقت‌جو در سراسر جهان، بی‌پایگی و پوچی ادعاهای آن‌ها را فاش ساخته‌اند و مردم جهان می‌بینند که پشت پرده این همه شعار و هیاهو، چیزی جز سیاست‌های توسعه‌طلبانه و نسل‌کشی پنهان وجود ندارد. برای ملت بزرگ ایران، این جنگ روایت‌ها و عملیات روانی نیز مانند جنگ میدانی، با صبر انقلابی، بصیرت عمیق و پایبندی به حقیقت و آرمان‌های مقاومت، قطعاً به پیروزی نهایی و روشنی خواهد رسید. در این مسیر، شکست نهایی دشمنان و رسوایی کامل رسانه‌های دروغپرداز آنها، بیش از هر زمان دیگری نزدیک به نظر می‌رسد. ان شاالله.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *