توضیح کیهان درباره تصاویر تیم والیبال ساحلی زنان عراق

توضیح کیهان درباره تصاویر تیم والیبال ساحلی زنان عراق

برخی کانال‌ها و سایت‌های ضدانقلاب به دلیل تقارن المپیک و ایام اربعین با جعل برخی تصاویر از تیم والیبال ساحلی زنان عراق این سؤال انحرافی را مطرح کرده‌اند که چرا وقتی زنان عراقی این‌گونه هستند باید ما در اربعین به کربلا برویم؟

روزنامه کیهان: برخی کانال‌ها و سایت‌های ضدانقلاب به دلیل تقارن المپیک و ایام اربعین با جعل برخی تصاویر از تیم والیبال ساحلی زنان عراق این سؤال انحرافی را مطرح کرده‌اند که چرا وقتی زنان عراقی این‌گونه هستند باید ما در اربعین به کربلا برویم؟

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که اولا عکس‌های منتسب شده به بازیکنان زن عراقی جعلی می‌باشد. ثانیا؛ مسلمانان جهان و ایران با انگیزه‌های معنوی و زنده نگه داشتن یاد امام حسین علیه‌السلام در مراسم حماسی و میلیونی اربعین حضور پیدا می‌کنند نه به خاطر رعایت یا عدم رعایت حجاب زنان ورزشکارعراقی.

انتهای پیام

3 پاسخ به “توضیح کیهان درباره تصاویر تیم والیبال ساحلی زنان عراق”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. علی

    خخخخخ!!!
    توضیح کیهان!

    ۲
    ۳
  2. م. ش.

    در بغداد زنان حجاب ندارند.
    تنها کشور مسلمانی که زنان حجاب دارند ایران است.

    ۵
  3. م. ش.

    نظر کیهان در رابطه با دونده زن فلسطینی چیست؟

    ۴
    ۱