گزارش خبرگزاری فارس | مرگ بر دیکتاتور

گروه اقتصادی خبرگزاری اصولگرای فارس در گزارشی با عنوان «مرگ بر دیکتاتور» که در صفحه‌ی نخست این رسانه منتشر شده است، نوشت:

««برکناری ژنرال‌های ارتشی»، «استقرار گارد ملی در پایتخت»، «حمله به مجلس»، «اخراج رئیس اداره آمار کار به دلیل گزارش منفی» و «برکناری منتقدان در دستگاه‌های اطلاعاتی» تعدادی از اقداماتی رئیس‌جمهوری است که مردم آمریکا او را یک دیکتاتور به تمام معنا می‌دانند.


چهار ماه پیش بود که ترامپ گفته بود «بسیاری فکر می‌کنند، آمریکا به یک دیکتاتور نیاز دارد» اما مردم ایالات متحده با حضور گسترده در خیابان‌ها با پاره‌کردن عکس ترامپ گفتند که «دیکتاتور نمی‌خواهند».


ستاره سینمای هالیوود کیم‌نواک، کمدین آمریکایی جیمی کیمل، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا کامالا هریس تعدادی از افراد مشهوری هستند که ترامپ را «دیکتاتور و مستبد» خواندند.


حالا ترامپ و ایادی او از جمله آخرین خاندان دیکتاتور در ایران، پهلوی خواستار تغییر نظام سیاسی در ایران شده‌اند. مهم‌ترین شعار عناصر وابسته به این جریان «مرگ بر دیکتاتور است».


جریان مذکور شب گذشته در کنار شعار مرگ بر دیکتاتور، تصاویری نظیر ضربه به شاهرگ، تیر خلاص به حافظان امنیت و آتش زدن مردم را خلق کرد.
این درحالیست که مردم ایران هنوز سرکوب و وحشی‌گری پهلوی برای چپاول ملت ایران از جمله، کشتار میدان ژاله، تیرباران کفن‌پوشان ورامینی و جنایات ساواک را یاد نبر‌ده‌اند.»

انتهای پیام

اشتراک گذاری

One comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. به همکارانتان در فارس بگویید اینقدر نگران مردم آمریکا نباشند، آنها مردمی مسلح هستند و کسی نمیتواند به زور بر آنها حکومت کند.
    آنقدری که مشکلات مردم آمریکا در فارس‌نیوز و صداسیما انعکاس پیدا میکند مشکلات مردم ایران مطرح نمیشود!