‏اگر آمریکا به ایران حمله کند چه خواهد شد؟

سیدحسین موسویان

سید حسین موسویان، عضو اسبق تیم مذاکرات هسته‌ای، در توییتر نوشت:

‏۱- حمله آمریکا به ایران یک رویداد محدود نخواهد بود؛ چنین اقدامی بی ثباتی منطقه‌ای را افزایش داده، خطر رویارویی گسترده نظامی را بالا می‌برد، بازارهای جهانی انرژی را مختل می‌کند و بی‌ثباتی سیاسی را در سطح بین‌المللی عمیق‌تر می‌سازد.

‏۲- در حالی که واشنگتن توانایی آغاز اقدام نظامی را دارد ، اما لزوماً قادر نخواهد بود سرعت، دامنه یا پایان‌گیری این درگیری را زمانی که دینامیک تشدید بحران آغاز شود، کنترل کند.

‏۳- تاریخچه حضور آمریکا در خاورمیانه—از افغانستان تا عراق—نشان می‌دهد که این کشور در تبدیل برتری نظامی به پیروزی‌های سیاسی شکست خورده ضمن اینکه درگیری‌های نظامی طولانی با هزینه‌های بالا و بدون دستیابی به اهداف راهبردی اولیه پایان یافته‌اند. به همین دلیل، خطرات تشدید بحران و بی‌ثباتی بلندمدت بسیار بالا و بالقوه گسترده خواهد بود.

انتهای پیام

3 پاسخ به “‏اگر آمریکا به ایران حمله کند چه خواهد شد؟”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. میکونوس

    آقای موسویان اردیبهشت ماه هم فرمودند اگر ایراییل به ایران حمله کند ایران به سمت گریز هسته ای خواهد رفت!

    ۱
  2. لوکوموتیر

    پرونده جمهوری اسلامی بسته میشه
    متاسفانه ممکنه یه سری آدم بیگناه کشته بشن ولی قطعا اندازه شما ها نمیکشن

    ۴
    ۱
  3. ناشناس

    موقعی که آمریکا به افغانستان حمله کرد مردم میگفتن سال دیگه افعانستان از ژاپن هم پیشرفته تر میشه. ۲۰ سال بعد میگفتن افغانستان منابع نداشت و به همین خاطر پیشرفت نکرد ولی ما نفت داریم!

    ۱
    ۲