تلگراف: ترامپ در حال بررسی پایان محاصره دریایی علیه ایران | آمریکا به دنبال شکستن بن‌بست مذاکرات

ترامپ برای غلبه بر بن‌بست در مذاکرات صلح، لغو محاصره تنگه هرمز توسط آمریکا را بررسی خواهد کرد.

به گزارش انصاف نیوز به نقل از تلگراف، مقامات پاکستانی اعلام کردند که رئیس جمهور آمریکا گفته است که اگر پایان دادن به عملیات دریایی آمریکا در دریای عرب به معنای دستیابی دو کشور به توافق باشد، آن را بررسی خواهد کرد.

همچنین خبرگزاری رویترز هم گزارش کرده است که ارتشبد عاصم منیر، از میانجیگران کلیدی بین تهران و واشنگتن، روز یکشنبه در تماسی تلفنی از آقای ترامپ خواسته تا محاصره را لغو کند.

ترامپ گفته که «این توصیه را بررسی خواهد کرد، چرا که پیش از این اعلام کرده بود که ایالات متحده محاصره خود را تا زمان دستیابی به یک توافق صلح دائمی حفظ خواهد کرد.»

پیش از این، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، روز دوشنبه به رسانه‌های دولتی گفته بود که هیئتی از تهران برای دور دوم مذاکرات به اسلام‌آباد سفر نخواهد کرد.

او دولت ترامپ را به خاطر «اقدامات تهاجمی» و «نقض» آتش‌بس با حمله به یک کشتی باری با پرچم ایران سرزنش کرد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *