روایت رامبد جوان از سانسورهای عجیب خندوانه: می‌گفتند جناب خان دیگر نخواند!

رامبد جوان می‌گوید که در سال‌های پایانی تولید خندوانه موارد سانسور و ممیزی برنامه بسیار بیشتر از گذشته شده بود و خیلی از آنها هم قابل فهم نبود.

طراح و کارگردان این برنامه‌ی محبوب تلویزیونی از جمله موارد غیرقابل فهم سانسورهای خندوانه را این می‌دانست که خواسته شده که دیگر جنابخان در برنامه خوانندگی نکند یا در صورت دعوت از خوانندگان آنها آثار خود را نخوانند.

او با اشاره به شکل گزینش میهمانان گفت که فهرست میهمان‌های هر برنامه باید به تایید افرادی برسد اما در این اواخر فهرست میهمانانی که حضورشان ممنوع شده بود بسیار زیاد بود. شرایط را به سمتی می‌برند که از ادامه‌ی تولید برنامه پشیمان شوی.

این بازیگر و کارگردان سینمای ایران که میهمان برنامه‌ی بفرمایید جام امیرحسین قیاسی بود، آتیلا پسیانی و خسرو شکیبابی را بازیگران محبوب خود دانست و با تمجید از سریال‌های تلویزیونی رضا عطاران گفت که راز موفقیت عطاران این است که آن آدم‌ها و موقعیت‌ها را به خوبی می‌شناسد.

رامبد درباره‌ی تولد دخترش در کانادا هم اینطور توضیح داده که خانواده‌ی همسرش، نگار جواهریان، سال‌هاست که در آن کشور زندگی می‌کنند و برای اینکه او در آن مقطع زمانی در کنار خانواده‌اش باشد به کانادا رفتند.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *