درخواست جمعی از داوطلبان: کنکور ارشد را عقب بیاندازید

یک داوطلب کنکور ارشد وزارت علوم در تماسی با انصاف نیوز گفت که در حال حاضر دانشجوی ترم آخر کارشناسی است و امتحانات پایان ترم از ۲۰ تیر تا ۲ مردادماه ادامه دارد؛ در این بین یعنی در ۲۵ و ۲۶ تیرماه هم کنکور دارند. او می‌گوید که این همزمانی فرصت عادلانه را از ما گرفته است.

این داوطلب کنکور ارشد، متنی را هم در این باره به همراه چند نفر از کسانی مشابه شرایط خودش به انصاف نیوز ارسال کرد که به این شرح است:

ما به نمایندگی از جمعی از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم، خواستار برگزاری آزمون در شرایطی عادلانه‌تر هستیم.

در هفته‌های اخیر، جنگ و قطعی گسترده اینترنت باعث شد بسیاری از داوطلبان به منابع آموزشی رایگان و آنلاین دسترسی نداشته باشند و امکان تهیه منابع پولی را نیز نداشتند. همچنین زمان اعلام تاریخ برگزاری آزمون بسیار دیرهنگام بود و فرصت کافی برای مرور، جمع‌بندی و برنامه‌ریزی را از داوطلبان گرفت و شوک زیادی به همه وارد کرد.

از سوی دیگر، آزمون با امتحانات پایان‌ترم دانشگاه‌ها تداخل دارد؛ در حالی که بسیاری از دانشجویان تا آخرین روز درگیر امتحانات هستند و به جای جمع‌بندی برای کنکور، باید برای امتحانات دانشگاه آماده شوند. این موضوع فرصت برابر رقابت را از بخش زیادی از داوطلبان سلب می‌کند.

خواهشمندیم با در نظر گرفتن این شرایط، تصمیمی اتخاذ شود که عدالت آموزشی و فرصت برابر برای همه داوطلبان فراهم شود.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *