مهین اعلا درگذشت

ایرنا: مهین اعلا، پیشکسوت ۶۵ ساله چهره‌پردازی در سینما و تلویزیون در سفر به دانمارک در پی سانحه‌ای درگذشت.

فرزندان این هنرمند فقیداعلام کردند پیکر او را در دانمارک به خاک سپرده‌اند و مراسم یادبودی مهین اعلا در مجموعه فرهنگی هنری پیامبر اعظم تهران امروز دوشنبه (۲۹ تیرماه) برگزار می‌شود.

172992262

مهین اعلا فعالیت خود را در دهه ۶۰ در شبکه دو سیما و در گروه کودک و نوجوان آغاز کرد. در آن دوران، برنامه‌های کودک شبکه دو مانند «بازی، شادی، تماشا» بسیار پربیننده بود و او به عنوان دستیار تهیه و مدیر تولید مشغول به کار شد و بعدها با حضور در کلاس‌های گریم، مدرک تخصصی این رشته را دریافت و از سال ۷۰ به بعد، فعالیت حرفه‌ای خود را به‌عنوان چهره‌پرداز آغاز کرد و در عرصه سینما نیز با کارگردانان همچون محمدرضا رحمانیان، سیامک شایقی و امیرعباس محسنی همکاری داشت.

اعلا علاوه بر تبحر در گریم، پس از بازنشستگی نیز به موسیقی روی آورد و سال‌ها زیر نظر استاد کامکار به تمرین تنبک پرداخت.

او همچنین در سریال‌های موزیکال «سیاه، سفید، خاکستری» و برنامه‌های کودک شبکه دو و همچنین تله‌تئاترهای دهه ۷۰ فعالیت چشمگیری داشت.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *