خط و نشان مولوی عبدالحمید برای گروگان‌گیرها

مولوی عبدالحمید در خطبه‌های نماز جمعه زاهدان با اشاره به اظهارات اخیر یکی از مسئولان استانی، گفت قضاوت درباره این اظهارات را به «قضاوت خدا و مردم» واگذار می‌کند و از واکنش مردمی به این موضوع تشکر کرد.

به گزارش انصاف نیوز، امام جمعه اهل سنت زاهدان همچنین برای سومین هفته متوالی درباره پدیده گروگانگیری در منطقه هشدار داد و این سطح از گروگانگیری را در تاریخ منطقه «بی‌سابقه» دانست.

گزیده‌ای از سخنان مولوی عبدالحمید:

  • «برای بنده قضاوت خدا و مردم کافی است و مناسب نمی‌دانم از خودم دفاع کنم و در خصوص مسائل شخصی از این تریبون جواب بدهم.»
  • «مردم عزیز را به حفظ آرامش توصیه و تأکید می‌کنم، زیرا کشور در شرایط خاصی قرار دارد و منطقه نیاز به آرامش دارد. همه باید در جهت حفظ امنیت تلاش کنند.»
  • «تندروی در استان و کشور جواب نداده و نمی‌دهد. بسیاری از مشکلات کشور نتیجۀ تندروی بعضی افراد است و بخش بزرگی از تبعات این تندروی‌ها متوجه استان سیستان‌وبلوچستان می‌شود.»
  • «شیعه و سنی در سیستان‌وبلوچستان با یکدیگر قرابت و خویشاوندی دارند. لذا تندروی در این استان هرگز جواب نمی‌دهد، بلکه فقط اعتدال، درایت، میانه‌روی، دوراندیشی و حفظ حرمت مردم جواب می‌دهد.»
  • «مسئولانی که به این استان فرستاده می‌شوند افرادی باشند که بتوانند تمام جوانب را در نظر بگیرند، دوراندیش باشند و با فرهنگ منطقه آشنایی داشته باشند و فشارهای بی‌جا به مردم وارد نکنند.»
  • «گروگانگیری، راه‌بندانی، باج‌خواهی و اسارت انسان‌ها و شکنجۀ آنها بر خلاف تعالیم اسلام است و دل همۀ مردم را به درد آورده است.»
  • «کسانی که این کارها را می‌کنند مسلمانی که به‌جای خود، بویی از انسانیت نبرده‌اند.»
  • «گروگانگیری‌های گسترده‌ای که این روزها در جریان است، در تاریخ منطقه بی‌سابقه‌اند.»
  • «اگر سخنی در راستای حفظ امنیت و رعایت حقوق مردم می‌زنیم، هدف و مقصد دیگری نداریم بلکه هدف فقط دفاع از حق مردم است که یک حق اسلامی، شرعی و بشری است.»
  • «بنده امروز یک موضوع را به صراحت اعلام می‌کنم که اگر یکی از گروگان‌گیرها از دنیا برود، نه بنده در نماز جنازه‌اش شرکت می‌کنم و نه سایر علما و مردم.»
  • «گروگانگیرها و سارقان اگر از مردم هستند و به قرابت مردم امید دارند، توبه کنند و گروگان‌ها را آزاد و اموال مردم را به مردم برگردانند؛ حرمت و احترام آنها در همین است.»
  • «اگر گروگانگیرها و سارقان این کار را نکنند و ما ناامید شویم، طبیعی است که دست ما و مردم به سمت آسمان بلند می‌شود و مطمئن باشید آن زمان قهر و غضب خداوند بر ظالمان نازل خواهد شد.»

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *