گردش ماهانه بیش از ۲ همت در طرح معیشتی کرمانشاه

سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با تشریح آخرین وضعیت اجرای طرح معیشتی در استان، از گردش ماهانه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در این طرح خبر داد و گفت: ۷۲۰ هزار خانوار با جمعیتی بیش از ۲ میلیون نفر از این حمایت برخوردارند و ماهانه نزدیک به یک میلیون تراکنش خرید در فروشگاه‌های مجاز ثبت می‌شود.

به گزارش سایت طلوع کرمانشاه، حسن جلیلیان‌نسب، در جلسه تنظیم بازار با اشاره به گستردگی طرح معیشتی در استان اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۷۲۰ هزار خانوار و ۲ میلیون و ۴۴ هزار نفر در استان از این طرح استفاده می‌کنند و حجم منابعی که ماهانه در قالب این طرح وارد چرخه خرید می‌شود، بیش از ۲ همت است.

وی افزود: با وجود حجم بالای خرید و گردش مالی طرح، با همکاری دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و تعزیرات حکومتی، تاکنون کمبود قابل توجهی در بازار گزارش نشده و روند تأمین کالا برای جامعه هدف ادامه دارد.

نزدیک به یک میلیون تراکنش در ماه

جلیلیان‌نسب با اشاره به حجم بالای تراکنش‌های طرح گفت: ماهانه حدود ۹۶۰ هزار و ۷۶۰ تراکنش در فروشگاه‌های طرف قرارداد انجام می‌شود که نشان‌دهنده گستردگی استفاده مردم از این طرح و اهمیت آن در تأمین کالاهای اساسی خانوارهاست.

وی همچنین از تغییر زمان‌بندی پرداخت اعتبار خبر داد و گفت: پرداخت‌ها بر اساس رقم آخر کارت ملی سرپرست خانوار و در زمان‌بندی‌های مشخص انجام می‌شود تا مدیریت منابع و روند خرید برای خانوارها با نظم بیشتری دنبال شود.

تسویه حساب فروشگاه‌ها هر ۱۰ روز یک‌بار

سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه درباره وضعیت تسویه حساب با فروشگاه‌ها نیز گفت: در گذشته تسویه حساب فروشگاه‌ها ظرف ۲۴ ساعت انجام می‌شد، اما اکنون با توجه به برخی مسائل مالی، تسویه‌ها در دوره‌های ۱۰ روزه انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: نظارت بر عملکرد فروشگاه‌ها همچنان ادامه دارد و تیم‌های بازرسی متشکل از نیروهای دستگاه‌های مختلف، نحوه اجرای طرح و رعایت ضوابط را به‌صورت مستمر رصد می‌کنند.

برخورد با دریافت کارمزد غیرمجاز

جلیلیان‌نسب درباره گلایه برخی فروشگاه‌ها از تعرفه‌ها نیز اظهار کرد: موضوع کاهش تعرفه شرکت‌ها در مقطع فعلی از دستور کار وزارتخانه خارج شده است.

وی ادامه داد: بر اساس ضوابط، فروشگاه‌ها مجازند بابت هر تراکنش مبلغ مشخصی دریافت کنند و گزارش‌هایی از دریافت مبالغ بیشتر از میزان تعیین‌شده از سوی برخی فروشگاه‌ها وجود داشته که در موارد لازم با همکاری دستگاه‌های نظارتی و تعزیرات با متخلفان برخورد شده است.

رفع مشکل احراز هویت برخی زائران اربعین

سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه همچنین به مشکل ایجادشده برای برخی زائران اربعین پس از بازگشت به کشور اشاره کرد و گفت: در مواردی، سامانه به دلیل تشخیص اشتباه، برخی افراد را به‌عنوان خارج‌نشین شناسایی کرده و پیامک احراز هویت برای آنها ارسال شده است.

وی افزود: برای رفع این مشکل، امکان احراز اقامت از طریق کد دستوری “۵۰۰۴۶۳#” فراهم شده و افراد می‌توانند با وارد کردن شماره تلفن سرپرست خانوار، فرآیند احراز هویت را انجام دهند.

جلیلیان‌نسب با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی گسترده در این زمینه گفت: دفاتر پیشخوان منتخب نیز باید به سامانه ثبت احوال متصل و مجهز باشند تا مردم برای رفع مشکل با کمترین مراجعه و اتلاف وقت مواجه شوند.

وی در پایان بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برای استمرار اجرای مطلوب طرح معیشتی، جلوگیری از تخلفات و تسهیل دسترسی خانوارهای مشمول به کالاهای مورد نیاز تأکید کرد.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *