روایت تصویری انصاف نیوز از روزهای پایانی شهریور

در روزهای پایانی شهریور، انصاف نیوز میزبان چهره‌های مختلفی برای گفت‌وگو درباره موضوعات سیاسی و اجتماعی بود. حسین الله‌کرم، پیروزحناچی، ابراهیم حاجیانی، نظام‌الدین موسوی و محمد موسوی عقیقی، پژوهشگر دین و حوزه، از جمله مهمانان انصاف نیوز در این روزها بودند.

مصاحبه با حسین الله‌کرم نیز با حواشی مختلفی همراه شد؛ از دیدار او با پیروز حناچی در پایان گفت‌وگو در دفتر انصاف نیوز تا مناظره تلفنی‌اش با صادق زیباکلام، که برای الله‌کرم غیرمنتظره بود.

ابراهیم حاجیانی، جامعه‌شناس و نخستین مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، مهمان انصاف نیوز بود. او در این گفت‌وگو درباره مسائل و تحولات اجتماعی و موضوعات مرتبط با افکار عمومی صحبت کرد.

در گفت‌وگو با انجمن‌های صنفی دانشگاه‌های شریف و بهشتی نیز وضعیت دانشجویان بازداشت‌شده و تعلیق‌شده مورد بررسی قرار گرفت.

موسوی عقیقی در گفت‌وگویی با انصاف نیوز درباره حوزه‌های علمیه و مسائل مرتبط با آنها توضیحاتی ارائه کرد و اطلاعاتی درباره ساختار و فعالیت‌های حوزه‌ها در اختیار مخاطبان قرار داد.

نظام‌الدین موسوی، فعال سیاسی اصولگرا، نیز در گفت‌وگویی با انصاف نیوز درباره موضوعات و مسائل سیاسی روز به بیان دیدگاه‌های خود پرداخت.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *