جلسه نجفی و نوبخت برای حل بودجه دانشگاه ها
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری جلسه ای بین مسوولان این وزارتخانه با معاون نظارت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری درباره کسری بودجه دانشگاه ها خبر داد.
به گزارش انصاف نیوز ؛ محمدعلی نجفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا اظهار داشت: قرار است جلسه ای را درباره کسری بودجه دانشگاه ها که عمدتا ناشی از عدم تخصیص بودجه در سال های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱است، داشته باشیم.
وی افزود: در این جلسه مسائل مرتبط با کسری بودجه دانشگاه ها را به طور کارشناسی مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد.
محمدحسین امید معاون مالی و اداری وزیر علوم پیشتر اعلام کرده بود که در دو سال آخر دولت دهم، در حدود یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از بودجه دانشگاه تخصیص داده نشده است.
در زمان حاضر آموزش عالی کشور از کسری بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی رنج می برد.
نجفی افزود: امیدوارم بتوانیم در جلسه با محمدباقر نوبخت و تیم همراه ایشان مشکلات آموزش عالی را به خوبی مطرح و از آنها دفاع کنیم، این موضوع به طور حتم به حل مشکلات کمک می کند.
سرپرست وزارت علوم گفت: در دولت و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی نگاه مثبتی به دانشگاه ها و مسائل پژوهشی وجود دارد.
وی همچنین تخصیص بودجه دانشگاه ها در سال جاری را «راضی کننده» توصیف کرد و افزود: تاکنون مشکلی از نظر تخصیص بودجه های عمرانی و جاری دانشگاه ها نداشته ایم.
نجفی با بیان اینکه مقدار کمی نیز از بودجه سال ۱۳۹۲ دانشگاه ها تخصیص داده نشده است، گفت: اگر بودجه سال های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ دانشگاه ها به درستی و کامل تخصیص داده می شد، به طور حتم امروز مشکلات بودجه ای نداشتیم.
تخصیص بودجه دانشگاه ها در سال ۱۳۹۲، نزدیک به ۹۵ درصد بود در حالی که در سال های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ تخصیص بودجه دانشگاه ها در حدود ۶۵ درصد بوده است.
انتهای پیام
