تریدینگ فایندر

پاسخ آشنا و نوبخت به ادعای خاندوزی درباره‌ی سپاه

حسام الدین آشنا درباره‌ی ادعای خاندوزی که گفته «سپاه در دولت دوازدهم برای آزمایش موشکی مجبور به فروش زمین‌هایش شد»، گفته مستنداتتان را ارائه کنید و نوبخت هم در این باره خطاب به خاندوزی گفت: اگر از سردار دهقان بپرسید کذب اظهارات ایشان را اظهار خواهند کرد.

محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه دولت دوازدهم به خبرنگار انصاف نیوز گفت: ضمن دروغ بودن ادعای آقای خاندوزی كه نگفتند كدام سردار نظامی چنين مطلب نادرستی را به ايشان منعكس نموده‌اند، برای راستی آزمايی از سردار دهقان، امير حاتمی و مسئولين بودجه سپاه سوال شود تا نه تنها كذب اظهارات آقای خاندوزی اعلام شود بلكه از مساعدت‌های ويژه و كم‌نظير دولت‌های يازدهم و دوازدهم در خصوص توان دفاعی و موشكی توضيح داده خواهد شد.

حسام‌الدین آشنا، رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک دولت دوازدهم نیز در واکنش به این مصاحبه‌ی خاندوزی، به خبرنگار انصاف نیوز گفت: مستنداتشان را ارائه کنند. آنچه در دسترس عموم هست این است که سال ۸۸ از آقا تقاضا کردند مقداری از زمین‌ها را برای تحقیقات بفروشند. اینکه ربطش به دولت دوازدهم چیست را نمی‌دانم!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. والا تا جایی که مردم ميدونند دولت سیزدهم بود که پیاده نظام اسرائیل رو تو کشور مستقر کرد، دانشجوی افغانی رو بورسیه کرد، یعنی اگر جرات دارین بگین چرا خائنین به مردم این همه افغانی تو دولت سیزدهم وارد کردن، اگر شریک دزد و رفیق قافله نیستین

  2. نفرمایید دیگه ؟!! اینکه روحانی به موشک ایرانی و صنعت موشکی و از ماهواره و ماهواره بر ایرانی ، آلرژی شدید داشت ، بر کسی پوشیده نیست. با کدام آب و صابون
    میخواهید رویتان را بشویید ، این توجیهات شما که از زغال هم سیاه تر است !

    3
    6
  3. اصلا دولت دوازدهم به سپاه کمک ویژه کرد درست ولی یادمون نرفته که در آزمایش های موشکی سپاه اختلال ایجاد می‌کرد و هردفعه به سپاه اعتراض می‌کردن که چرا موشک آزمایش میکنید؟ به بهانه برجام۲ میخواستن موشک رو بدن به دشمن که البته خداروشکر برجام۲ در نطفه خفه شد.

    1
    4
  4. اونها میگوبند دروغه ما هم میگوییم دروغه
    اینکه در آن سالها روحانی بعد از سخنان رهبری موضع گیری میکرد و علیه سپاه و ..‌‌. شکرخوری میکرد که همه شنیدند و روزنامه های اصلاح طلبان هم نوشتند.
    دشمنی دولت یازدهم و دوازهم که علنی بود چرا بعضی از اصلاح طلبان نمیخواهند قبول کنند.
    جنگ اسراییل علیه ایران یک سیلی بود که خدا مخصوصا و ویژه به گوش اصلاح طلبان اقتدارگرای دروغگویی زد که در پی …‌

    1
    4
  5. عجب حال به هم زن راستی انصاف من ترجیح میدم سوپر انقلابی باشم تو هرچی میخواهی باش اگر چیزی هستی …به شرط شرافت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا