روح‌الله مومن نسب: با فعال‌سازی ۸۰۰۰۰ آمر به معروف تحول بزرگ در تهران ایجاد می‌شود

روح الله مومن نسب

روح‌الله مومن نسب دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر تهران گفت: اولویت اصلی ستاد، آموزش، سازماندهی و به‌کارگیری بیش از ۸۰ هزار آمر به معروف و ۴۵۷۵ مربی و ضابط قضایی است. با فعال‌سازی ۸۰۰۰۰ نیروی آموزش‌دیده می‌توان تحولی بزرگ در استان ایجاد کرد.

خبرگزاری حوزه نوشت:

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران، در یک نشست خبری با حضور نمایندگان رسانه‌ها، برنامه‌ها، اولویت‌ها و پاسخ به سوالات اصحاب رسانه را تشریح کرد.

مؤمن‌نسب در ابتدای نشست با تأکید بر اینکه رویکرد اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران «فرهنگی، اجتماعی، نخبگانی و مردمی» است، هدف کلان این مجموعه را مقابله هوشمندانه با «سکولاریسم و بی‌تفاوتی اجتماعی» عنوان کرد.

وی اظهار داشت: اولویت اصلی ستاد، آموزش، سازماندهی و به‌کارگیری بیش از ۸۰ هزار آمر به معروف و ۴۵۷۵ مربی و ضابط قضایی است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران همچنین خبر از تشکیل «اتاق وضعیت عفاف و حجاب» با مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی داد و از عموم مردم برای عضویت در قرارگاه ناظران مردمی دعوت کرد.

وی تصریح کرد: اولویت ما در دوره جدید تکمیل زیرساخت انسانی و نرم‌افزاری است، نه سخت‌افزاری. ما به دنبال ساخت ساختمان‌های جدید یا خرید تجهیزات گران‌قیمت نیستیم، بلکه بزرگ‌ترین سرمایه کشور مردم مؤمن و انقلابی هستند. با فعال‌سازی ۸۰۰۰۰ نیروی آموزش‌دیده می‌توان تحولی بزرگ در استان ایجاد کرد، حتی پیش از اتکا به بودجه‌های کلان دولتی. تأمین مالی ما عمدتاً از طریق مشارکت‌های مردمی و استفاده بهینه از امکانات موجود در سایر نهادها خواهد بود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران در پاسخ به انتقاداتی درباره دخالت ستاد در محیط‌های عمومی و دانشگاهی، یادآور شد: ما نقد جوانان را فرصتی برای اصلاح و بهبود مستمر می‌دانیم. هیچ روشی مقدس و غیرقابل تغییر نیست و اصل اساسی ما رعایت عدالت و کرامت انسانی است. هرگونه اقدامی که از این اصول فاصله بگیرد، مورد تأیید ستاد نیست و ما خود اولین مدعی علیه آن خواهیم بود.

مؤمن‌نسب درباره مقابله با هجمه فرهنگی و جنگ شناختی دشمن، بیان کرد: مقابله ما کاملاً هوشمند، چندلایه و مبتنی بر داده است. با تشکیل اتاق وضعیت عفاف و حجاب، کنش‌های دشمن رصد و تحلیل شده و راهکارهای فرهنگی، رسانه‌ای و قانونی طراحی و به نهادهای مربوطه ابلاغ می‌شود.

وی به کم‌کاری برخی نهادها اشاره کرد و ادامه داد: در دوره جدید رویکرد مطالبه‌گری فعال را در پیش گرفته‌ایم و با انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید، پیگیری از طریق سازمان بازرسی و دیوان محاسبات و استفاده از ظرفیت‌های حقوقی، نهادها را به اجرای وظایف قانونی‌شان ملزم خواهیم کرد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران درباره نظارت بر محتوای هنجارشکنانه در فضای مجازی و شبکه نمایش خانگی اظهار کرد: فضای مجازی و VOD ها نباید حیاط خلوت قانون‌شکنان باشند. با همکاری دادستانی و پلیس فتا، سازوکارهای نظارتی دقیق‌تر و سریع‌تری تدوین و گزارش‌های ناظران مردمی برای برخورد قانونی ارسال می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره حمایت از حقوق کارگران و پیگیری مطالبات صنفی ابراز کرد: رعایت حق‌الناس و حقوق کارگران یکی از بزرگترین معروف‌ها است و تضییع آن از منکرات مسلم اقتصادی و اجتماعی است. از ظرفیت قانونی بند ۲ ماده ۱۶ استفاده می‌کنیم تا تجمعات صنفی قانونی و مسالمت‌آمیز حمایت شود.

مؤمن‌نسب به نقش ورزشکاران و قهرمانان ملی اشاره کرد و افزود: این افراد سرمایه‌های اجتماعی بی‌بدیل هستند و از آن‌ها در کمپین‌های فرهنگی و تولیدات رسانه‌ای به عنوان سفیران اخلاق و فرهنگ پهلوانی استفاده می‌کنیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران درباره برنامه آموزشی در مدارس برای جلوگیری از تنش و دوقطبی نیز خاطرنشان کرد: مدرسه باید محیطی سرشار از آرامش و احترام متقابل باشد، کارگاه‌های تخصصی مدیریت بحران و فنون مذاکره اقناعی برای معلمان و مدیران برگزار می‌کنیم تا با گفتگو و رویکرد غیرتنش‌زا چالش‌ها را حل کنند.

وی تصریح کرد: هویت ما ریشه در قرآن کریم و سنت نورانی اهل‌بیت(ع) دارد. ما با زبان روز و تولید محتوای چندرسانه‌ای مفاهیم قرآنی و فریضه امر به معروف و نهی از منکر را برای نسل جدید بازتبیین می‌کنیم.

انتهای پیام

4 پاسخ به “روح‌الله مومن نسب: با فعال‌سازی ۸۰۰۰۰ آمر به معروف تحول بزرگ در تهران ایجاد می‌شود”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. محمدعلی محمدی(م.ریحان)

    به خدا اینها نفوذی اند. هدفشون فقط درگیر کردن مردم و نظامی کردن اوضاع داخلیه.

    ۱۳
    1. علی اصغر چراغچی جانباز

      بخدا راست می گویی ،اخه الان وقت این کاراست، نفوذی در لباس خودی و مومنین و معتقدان نظام و اسلام

      ۱۰
  2. م

    نسل فعلی با نسل گذشته که بر سرش زدید فرق داره از بهتون نصیحت حالا من گفتم

    ۱۷
  3. کوشا

    این ۸۰۰۰۰ نفر در استان تهران تا پیش از این شغلشون چی بوده؟ از چه راهی نون در می‌اوردن؟ بد نگذره؟ پول خودمون رو صرف ایجاد تشنج و تفرقه می‌کنند

    ۶