پکن دخالت ایالات متحده در روابط تجاری ایران و چین را دزدی دریایی می‌داند

ایرنا به نقل از رویترز نوشت:

وزارت خارجه پکن به سرقت دریایی یک کشتی حامل بار از چین به ایران توسط واشنگتن واکنش نشان داد و بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری عادی‌اش با تهران تاکید کرد.

گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز جمعه به خبرنگاران در پکن گفت: چین با هرگونه اتهام و ارتباطی که فاقد مبنای واقعی باشد، مخالف است.

وی افزود: روابط تجاری عادی بین‌المللی بین کشورها نباید در معرض دخالت و اختلال قرار گیرد.

آمریکا اعلام کرده است که به یک کشتی باری ایرانی شلیک و آن را توقیف کرده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در اظهاراتی این کشتی را «هدیه‌ای از سوی چین» توصیف کرده بود.

ارتش ایران تاکید کرده است که این کشتی از چین در حال حرکت به سمت ایران بوده است. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی وعده تلافی «دزدی مسلحانه ارتش آمریکا» را داده است.

انتهای پیام

یک پاسخ به “پکن دخالت ایالات متحده در روابط تجاری ایران و چین را دزدی دریایی می‌داند”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. اسماعیل

    حتی اگر صد سال دیگه هم بگذره ، چینی ها ابرقدرت نمی‌شن . توانش رو هم ندارند . ایدئولوژی کمونیزم هم که خیلی وقته شکست خورده .
    یک ابرقدرت در وهله اول باید یک ایدئولوژی برتر داشته باشه .

    ۲