سرنوشت کلاهبر ۱۰ هزار میلیارد تومانی در سیرجان به کجا رسید؟

عامل اصلی یک پرونده کلاهبرداری گسترده در شهرستان سیرجان که گفته می‌شود در آن ۱۰۰ هزار میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری شده است، توسط پلیس دستگیر شد.

به گزارش پایگاه خبری گلدشت کرمان؛ فرمانده انتظامی استان کرمان اعلام کرد: پس از ثبت شکایت‌های متعدد شهروندان سیرجانی علیه چند فرد به اتهام کلاهبرداری با عنوان فروش کامیون و همچنین دستور قضایی برای بازداشت یکی از کارگزاران یک شرکت تجاری، تحقیقات پلیس امنیت عمومی سیرجان آغاز شد.

بر اساس این گزارش، ماموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و پیگیری‌های پلیسی، متهم اصلی پرونده را در یکی از شهرک‌های اطراف سیرجان شناسایی و دستگیر کردند. در جریان این عملیات، چهار دستگاه کامیون و یک دستگاه خودروی خارجی متعلق به او توقیف شد.

این فرد که به اتهام مشارکت در کلاهبرداری کلان، اخلال در نظام اقتصادی و پولشویی تحت تعقیب قرار داشت، برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.

پلیس استان کرمان اعلام کرده است پیگیری‌ها برای شناسایی ابعاد دیگر پرونده و بازگرداندن حقوق مالباختگان ادامه دارد.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *