خرید تور تابستان ایران بوم گردی

روسیه: آماده‌ایم تسهیل‌گر مذاکره ایران و آمریکا باشیم

ایسنا نوشت: نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین با اشاره به این که مذاکره مستقیمی میان ایران و آمریکا انجام نخواهد شد، گفت که روسیه آماده است در صورت نیاز تسهیل‌گر این مذاکرت باشد.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین در گفت‌وگو با این شبکه درباره مذاکرات روز سه شنبه وین که راجع به توافق هسته‌ای انجام خواهد شد، گفت که روسیه آماده است اگر از آن درخواست شود، مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا را درباره توافق هسته‌ای تسهیل کند.
نشست کمیسیون مشترک برجام روز سه شنبه در وین برگزار می شود و اتحادبه اروپا هماهنگ کننده آن خواهد بود. سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرار است به عنوان طرف ایجاد ارتباط عمل کند اما اولیانوف می‌گوید:«این نفی کننده امکان و ضرورت تماس ها به شکل های دیگر و بدون به زحمت انداختن نمایندگان اتحادیه اروپا نیست. ما مذاکرات را جایی که لازم باشد، بر اساس چگونگی تحولات تسهیل خواهیم کرد».
نماینده روسیه در وین همچنین بیان کرد: هیچ تماس مستقیمی میان نمایندگان ایران و آمریکا نخواهد بود. ایرانی ها که از تحریم ها رنج برده اند، آماده ارتباط مستقیم نیستند، دست کم نه در این مرحله.
او در ادامه تصریح کرد که روسیه به عنوان عضوی از برجام، خواهان احیای کامل توافق بوده و آماده است تمام اقدامات لازم را که رسیدن به توافق هایی واقعی را تسهیل می کند، انجام دهد.

پیشتر عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان در این باره گفته بود: ما در وین هیچ گونه مذاکره ای را با آمریکا چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیر مستقیم نخواهیم داشت. ما با کمیسیون مشترک و کشورهای عضو ۱+۴ مذاکره می‌کنیم و خواسته و شرط خودمان برای بازگشت به برجام را به آن ها اعلام خواهیم کرد. شرط ما این هست که اول آمریکا همه تعهدات برجامی اش را انجام دهد و همه تحریم ها را بردارد و بعد از آن ما راستی آزمایی می‌کنیم و برمی‌گردیم.

عراقچی ادامه داد: اگر کشورهای ۱+۴ توانستند آمریکا را به هر روشی که می دانند راضی کنند ما به همان مسیر عمل می‌کنیم. گفت‌وگوها در وین کاملا فنی هست؛ در مورد تحریم هایی که باید برداشته شود، در مورد اقداماتی که باید انجام شود، در مورد ترتیب این ها و اینکه آمریکا باید اول انجام دهد و راستی آزمایی شود.

وی تاکید کرد: ما هیچ طرح یا پیشنهاد گام به گام را نه داریم و نه قبول می‌کنیم از نظر ما یک گام بیشتر وجود ندارد و آن گامی هست که تمامی تحریم هایی را که در دوران ترامپ مجددا اعمال شد، یا جدیدا اعمال شد یا برجسب آن ها عوض شد باید توسط آمریکا برداشته شود، ما راستی‌آزمایی می‌کنیم و بعد به تعهدات‌مان برمی‌گردیم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. ایا امریکا به عنوان ابرقدرت بلامنازع جهان ، کشور پیروز جنگ جهانی دوم و دارنده حدود  هفت هزار پایگاه نظامی در کل دنیا باید با یک کشور جهان سومی مثل ایران با التماس و زاری خواهان مذاکره شود.

    قطعا” یک ریگی در کفش دولت امریکاست و یک نقطه ضعف بزرگی دارد که نمی تواند از روی قلدری و زورگویی با ایران برخورد کند

    این نقطه ضعف چیزی نیست جز اینکه امریکا یک ابرقدرت پوشالی بیش نیست و اصلا و ابدا چیزی به عنوان سلاح هسته ای در اختیار ندارد.

    و فقط با  کمک کشورها و سازمانهای هوچی گر به دروغ  وانمود به داشتن سلاح هسته ای می کند  تا در بین ملتها ( برده ها ) رعب و وحشت ایجاد کند و انها را انطور که می خواهد کنترل و هدایت کند.

    سلاح هسته ای یک تفنگ خالیست و در واقع همان اقا گرگه دوران کودکی ماست.

    افرادی که عنوان دانشمند هسته ای را یدک می کشند فریبکارانی هستند که کارشان فقط باور دادن این موضوع به ملتها ( برده ها )  و ایجاد ترس و وحشت در دل انها می باشد.

    چراغ هدایت جامعه دروغهاییست که در باورهاست و تا دروغهایی همچون بمب اتمی ، هارپ، مثلث برمودا و دروغهایی از این دست در باورها و ترس از این باورها در دلهاست اوضاع جهان  و علی الخصوص منطقه همیشه در بحران خاورمیانه همین است و حتی بدتر هم می شود.

    بنده اعتقاد دارم که هیچ تفاوتی بین دانشمندان به اصطلاح هسته ای و دعانویسان و فالگیران نیست و همه انها دروغگو و خالی بندند.

    دانشمندان به اصطلاح هسته ای با استفاده از تحمیل دروغهایی که به انها جنبه علمی می دهند مردم را فریب می دهند و می ترسانند و دعانویسان و فالگیران با استفاده از احساسات مردم ساده لوح از انها سوء استفاده می کنند.

    جالب است که هر دو گروه صدها کتاب هم برای باور دادن مطالبشان در جامعه پخش کرده اند.

    راه مبارزه با ابرقدرتها و اذناب انها فقط افشای این دروغ است.و باید این موضوع  در تمام رسانه ها منتشر و به محیطهای دانشگاهی کشیده شود تا بسط و گسترش یابد و بتوان منشأ اثر در جامعه شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا