احسان حدیدی (قائم مقام)، عضو بخش تحلیلی انصاف نیوز در یادداشتی دربارهی حضور مسعود پزشکیان در انتخابات هشت تیر نوشت:
مَخلص کلام دکتر مسعود باید و بخواهد مانند شیخ مهدی روزگارِ اصلاحات باشد.
کروبی هم قانون مطبوعات را به اشارت رهبری از دستور کار مجلس خارج کرد و هم برای آزادی نماینده همدان لقمانیان، تهدید به ترک ریاست مجلس کرد تا بتواند نماینده مجلس را از بازداشتگاه به صحن مجلس بیاورد.
پزشکیان هم اولین نفر بود از مظلومیت مهسا و دختران ایرانی و نفی گشت ارشاد، در تلویزیون سخن گفت و مدتی بعد در بیانیه ای ضمن تاکید بر برخورد عزتمندانه توام با دلسوزی و خیرخواهی و به دور از اجبار و امر و نهی با مردم، از اغتشاشات و خشونت تبری جست.
براستی سیاست، عرصه ی فرش قرمز از زیر پا کشیدن است نه اینکه فرش قرمز برایت پهن کنند!
سیاست عرصه ماندن در متن قدرت و گرفتن و دادن امتیاز است که حق مردم را بتوانی بستانی نه اینکه تعامل و گفتگو و مذاکره را رها کنی و فکر شود که با هفده بیانیه در هفت ماه، حاکمیت را به عقب نشینی واداری!
سیاست، نه ناامیدی خاتمی که بگوید آنها تدارکچی می خواهند، نه قهر احمدی نژاد که آینده اش بر باد رود، نه تندروی روحانی که بگوید چهل سال اعدام کردید و همه کف زنند ولی بعداً خودش استعفایش را تقدیم کند…!
انتهای پیام


دیدگاهتان را بنویسید