آموزش اسمارت مانی
خرید تور تابستانی

کاشان در جایگاه چهارم نزاع جسمانی پزشکی قانونی

سایت کاشان باما نوشت: «منصور فیروزبخت، مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان اظهار کرد: آمار مراجعات نزاع در سال ۱۴۰۳ برابر با ۳۸ هزار و ۳۹۳ نفر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۱۱.۹ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی اصفهان ادامه داد: بر اساس آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ بعد از استان‌های تهران، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی رتبه چهارم تعداد معاینات نزاع جسمانی در کشور را دارا بوده است.

فیروزبخت گفت: در میان شهرستان‌های استان اصفهان در سال گذشته نیز بعد از شهرستان اصفهان، شهرستان‌های خمینی شهر، نجف آباد و کاشان بیشترین معاینات نزاع جسمانی در استان را داشته‌اند.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. قدیم که کاشان می‌رفتی از این مردم نجیب‌تر و آرام‌تر هیچ‌جای ایران پیدا نمی‌کردی. باید دید چی شده که انقدر تغییر پیدا شده!!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا