کوبیدن امیرحسین ثابتی، با سوءاستفاده از عنوان و اعتبار «شهید» لاریجانی

سیاوش خوشدل، عضو بخش تحلیلی انصاف نیوز:

ویدیوهایی از امیرحسین ثابتی در طیف و رسانه‌های سیاسی مخالف او دست به دست می‌شود که در آنها با رویکردی انتقادی چیزهایی علیه شهید علی لاریجانی می‌گوید.

کسی که در این روزها، این بخش را می‌چیند و منتشر می‌کند، دارد از عنوان «شهید» سوء استفاده می‌کند. انگار ثابتی باید پیش‌بینی می‌کرده که او قرار است به شهادت برسد و در نتیجه از گفتن این سخنان باید امتناع می‌کرده.

ممکن است کسی بگوید نقد همان سخن ثابتی هم منعی ندارد. درست است. ولی اگر بحث و موضوع مخالفت با محتوای سخن ثابتی بوده، در همان زمان صورت گرفته و زنده کردن این بحث و انتشار این ویدیوها، ایجاد یک فضای عاطفی و احساسی به قصد شرمنده‌سازی ثابتی است.

این رفتار را که حتّی در صفحات رسانه‌های منتسب به جریان اصلاح‌طلبی صورت می‌گیرد، بگذارید کنار مصاحبه‌ای که حسین شمقدری از یک شهروند پخش می‌کند که فردی می‌گوید با وجود داشتن انتقاد و اعتراض به برخی اقدامات رهبر پیشین، حالا و در برابر دشمنان متجاوز، معتقد به حمایت از کشور است و آن اعتراضات دیروز، مانع دفاع از وطن و ایستادن در موضوع دفاع از آن نیست.

هر رفتاری و کنشی که به اعتبار عظمت مقام سیاسی یا جایگاه معنوی افراد برای آنها مصونیت از نقد و پرسش ایجاد کند، فارغ از نام طرفین بحث و درگیری و محتوای آن، به ترویج فرهنگ ممنوعیت نقد و انتقاد و اعتراض منجر خواهدشد.

شاید امروز و در یک رقابت سطح پایین و زودگذر، شبیه کری‌خوانی استادیومی، به‌عنوان اوج این موج کوتاه رسانه‌ای، طعنه‌ای هم به ثابتی زده‌شد. اثر بلندمدّت این رفتارها دامن خود منتشرکنندگان این ویدیوها را در گذشته گرفته و در آینده هم خواهدگرفت.

انتهای پیام

اشتراک گذاری

۵ Comments

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. خطاب به اون آقایی که داره مصاحبه می کنه : تو نقل و نبات می خوری که در مورد آقای احمدی نژاد عزیز صحبت می کنی… احمدی نژاد توی قلب میلیون ها ایرانی جا داره

    ۱۸