پرسش یک مدیر صداوسیما از فقیهه سلطانی: همه؟!

رضا رضایى، رییس دفتر معاون سیما در واکنشی به «نامه ۳۰ بازیگر زن درباره «مافیای بی صلاحیت و شهوت پرست» [لینک] خطاب به «فقیهه سلطانی» در صفحه ی شخصی خود پرسید: آیا هیچ جوان و علاقمند دیگری نباید بازی کند اگر بازی کند به پیشنهادها جواب مثبت داده؟

به گزارش انصاف نیوز، متن یادداشت رضا رضایی در پی می آید:
«لا یُکَلِّفُ اَللَّهُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَها» ؛ خداوند هیچ کس را جز به اندازه ی توانایی‏اش تکلیف نمی ‏کند. وسع در لغت به معنی گشایش و قدرت است، بنابراین مضمون آیه شریفه همان حقیقت عقلی را تأیید می‏ کند که وظایف و تکالیف الهی هیچ‏گاه بالاتر از میزان قدرت و توانایی افراد نیست و لذا باید گفت تمام احکام با همین آیه تفسیر و تقیید می‏ گردد و به مواردی که تحت قدرت انسان است اختصاص می‏ یابد. بدیهی است یک قانون‏گذار حکیم و دادگر نمی ‏تواند غیر از این قانون وضع نماید.

برخى از آن دیار هستند!
نامه اى از طریق رسانه ها ارسال مى کنند که به دلیل فلان کم کاریم!
بعضى هم آن را تکان دهنده مى خوانند!
نامه پر از درد است، دردى که احتمالا یک بازیگر از زبان چند بازیگر بیان کرده!
آیا همه ی واقعیت کم کارى شما به دلیل جواب منفى به پیشنهادهایى است که بیان کردید؟
آیا هیچ جوان و علاقمند دیگری نباید بازی کند اگر بازی کند به پیشنهادها جواب مثبت داده؟
غیرت زن و مرد ایرانى کجاست که از سقف تا کف را با یک نگاه رانده اید!
نمى دانید که بسیارى از نقش ها متناسب با توانایى ها انتخاب مى شوند؟
مى دانید سهم و اختیار معاون سیما از سپردن کار به تهیه کنندگان در تولیدات نمایشی چقدر است؟
بحث داشتن و نداشتن بودجه هم که کلا وجود دارد و تکراریست!
اما
اینها حرف من است ربطى به آقاى على اصغر پورمحمدى ندارد، حرف هایتان را دوباره بخوانید، همه با هم کمى فقط کمى غیرت ایرانى را توجه دهیم که همه ی آدم ها بد طینت نیستند!
وسع همه آدم ها هم مشخص است!
لا یکلف الله نفسا الا وسعها

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا