خرید تور تابستانی

خنجر از پُشت می زند تندرو!

غلامرضا بنی اسدی، روزنامه‌نگار، در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:


خدا عقل بدهد به تندروها و گره باز کند از مشکلات مردم. واقعا چه باید گفت به آنانی که همزمان با مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا، دم از خروج از npt می زنند؟ آیا این تیز کردن تیغ جنگ طلب های صهیونیست نیست؟ چه باید گفت به آنانی که از پشت به مجاهدان عرصه دیپلماسی خنجر می زنند؟ معنای این کار چیست؟

همین که پایگاه خبری انصاف نیوز از تابلوی اعلانات بسیج دانشجویی دانشکده حقوق دانشگاه تهران منتشر کرده است؛ “تصویر چهره‌هایی همچون مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، عباس عراقچی، وزیر خارجه؛ علی‌اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی، سرلشکر محمد باقری، فرمانده کل نیروهای مسلح و علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب کنار یکدیگر قرار داده شده و نسبت به هرگونه رویکرد مذاکره‌محور با آمریکا هشدار داده شده است.” اگر این خنجر زنی از پشت نیست پس چیست؟ کلمات بار خود را دارد و معنای خود و حتی طعم خود را دارد.

بی نیت خوانی، پشت کلمات یک نوع کینه موج می زند. مردم می فهمند و خیلی بهتر از کسانی که توهین های خود را، نا به جا گویی های خود را پیشرانه مذاکرات عراقچی می خواهند جا بزنند. دنیا هم می فهمد که این جماعت چون فکر می کنند، دیگ برای مطامع آنان نمی جوشد، می خواهند یک جا زیر دیگ و اجاق بزنند که اصلا نجوشد.

می پندارند اگر مذاکرات شکست بخورد، اگر جنگی اتفاق افتد، دیگِ آرزوهاشان را بار خواهند گذاشت. نمی دانند که در شرایطی چنان، سایه ها هم فرو خواهد پاشید. البته کشتی را ناخدایی حکیم است و ایران را راهبری فرزانه. به تدبیر راه را باز می کند. اما اینان فقط زحمت ایجاد می کنند با تیز کردن تیغ دشمنان. واقعا دعا کنیم خدا عقل بدهد به تند روها. تا گره باز شود از مشکلات مردم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا