خرید تور نوروزی

خاطرات هاشمی ۲۶ اسفند سال ۸۰ | انتقاد وزیر اطلاعات از تداخل وظایف نهادها

انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیت‌الله اکبر هاشمی در اسفند سال ۱۳۸۰ را در ادامه می‌خوانید:

یکشنبه 26 اسفند 1380 | 2 محرم 1423 17 مارس 2002

«پیش از ظهر با معاونان مرکز تحقیقات استراتژیک [مجمع تشخیص مصلحت نظام] جلسه داشتم. قرار شد که مرکز تحقیقات علوم انسانی، متناسب با نیاز حوزه‌های علمیه برای پشتیبانی از اسلام حکومتی، برنامه‌ریزی شود.

آقای [حسین] مهرپور، [حقوقدان]، گزارش همایش اسلام در ژنو از سوی [سازمان] کنفرانس اسلامی را داد و از مشکل کیفیت مواجه با خانم‌ها در ملاقات‌ها برای مأموران ایران گفت‌ که نمی‌توانند مصافحه کنند و معمولاً باعث رنجیدگی آنها می‌شود.

در مورد طرح امیرعبدالله، [ولیعهد عربستان سعودی] و راه‌حل‌های ممکن برای مسأله فلسطین، منجمله تأکید بر اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل با تشکیل دولت مستقل و حق مراجعت آوارگان، بحث شد.

عصر آقای [محمدحسن] ملک‌ مدنی، شهردار جدید تهران آمد. گفت، اولویت‌هایش توسعه خطوط مترو، فاضلاب، سامان‌دهی شهر تهران و اصلاح بافت‌های فرسوده می‌باشد. چون با آقای [غلامحسین] کرباسچی، [شهردار اسبق تهران] همکاری می‌کرده، می‌تواند سیاست‌های او را ادامه دهد.

آقای [علی] یونسی، وزیر اطلاعات آمد. درباره القاعده در ایران گزارش داد؛ عمده کسانی‌ که به ایران آمده بودند، رفته‌اند. چند نفری را که خطری برایشان نبوده، تحویل کشورهایشان داده‌اند. چند نفری هم که مایل نیستند از ایران بروند، در زندان‌اند. از اقدامات قوه قضاییه، سپاه و نیروی انتظامی که تداخل با وظایف [وزارت] اطلاعات دارند، انتقاد کرد و خواست برای حل مشکل‌ کمک‌ کنم.

گفتم، عمدتاً برای تأمین نظر رهبری، جهت برخورد با مخالفان است و اگر وزارت بتواند، اعتماد رهبری را جلب کند، این تداخل‌ها نخواهد بود. گفت، جناح دوم خرداد از برخوردهایی که در گذشته با شما داشته، پشیمان است و اعتراف دارند که اشتباه بوده است. خواست که برای نزدیک‌ کردن دو جناح و کم‌ کردن مشاجره هم کمک‌ کنم. احتمال حمله به عراق از سوی آمریکا را جدی می‌داند.

دیک چنی، [معاون رییس‌جمهور آمریکا] که مشغول بازدید از کشورهای منطقه است، هرجا می‌رود، مواجه با مخالفت آنها در مورد حمله به عراق می‌شود؛ شاید این مخالفت‌ها ظاهری باشد.»

منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۸۰؛ «افراط در اختلاف»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا