تریدینگ فایندر

تصحیح سخنان مطهری در دانشگاه فردوسی

نماینده مردم تهران در پیامی بخشی از صحبت‌های خود در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه فردوسی مشهد را اصلاح کرد.

به گزارش انصاف نیوز به نقل از خبرگزاری خانه ملت، علی مطهری نماینده مردم تهران، شهرری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، در پیامی بخشی از صحبت‌های خود در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه فردوسی مشهد را اصلاح نمود.

متن پیام علی مطهری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به شرح زیر است:

در برخی رسانه‌ها جمله‌ای تحریف شده از صحبت اینجانب در بخش پرسش و پاسخ سخنرانی‌ام در دانشگاه فردوسی نقل شده که لازم است تصحیح شود.

گفته شده است که این بنده گفته‌ام «حمایت رهبری از آقای احمدی‌نژاد ریشه فتنه سال 88 بوده است» در حالیکه سخن من که بارها تکرار کرده‌ام چنین بود: « اینکه عده‌ای از مدتی قبل از انتخابات سال 88 راه افتادند و گفتند نظر رهبری به آقای احمدی‌نژاد است باعث شد قشر متدین و ولایی اصرار داشته باشند که ایشان رای بیاورد و افرادی هم که عناد داشتند تلاش کردند که وی رای نیاورد تا رهبری تضعیف شود. در نتیجه جامعه دوقطبی شد و این امر یکی از عوامل موثر در فتنه سال 88 بود.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا